2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.
2018. szeptember 7.

Nagy siker a tévénézők körében A mi kis falunk című vígjátéksorozat, egész biztosan sokan örülnek annak, hogy szeptemberre megérkezett a széria harmadik évada.
2018. szeptember 4.
Egy finom ebéd, egy szép tálalás megalkotása komoly feladat és a munkafolyamatot, valamint a végeredményét szívesen követik figyelemmel a tévénézők is.
2018. augusztus 31.
Nem olyan ritka, hogy egy gyermek nem lesz felhőtlenül boldog attól a gondolattól, hogy kistestvére születhet.
2018. augusztus 24.

Sok férfi rémálma, hogy egy napon egy újszülöttet talál az ajtaja elé letéve, azzal a használati utasítással, hogy neveld fel.
2018. augusztus 22.
Az aukciókon vagyonokért megvett festmények, minden korban megmozgatták a csalók élénk fantáziáját.
2018. augusztus 17.
Nemzeti ünnepünk fénypontja az esti tűzijáték, melyet sokan tízezren néznek a Duna két partjáról. Azoknak viszont, akik ezen az estén nem tudnak ott lenni a tömegben, a Duna TV ünnepi műsorát ajánljuk.
2018. augusztus 15.

Minden lány nagyon hosszú és szép hajzuhatagról álmodik, és arra nem is gondolnak, hogy akár bajt is okozhat egy gyönyörű hajkorona.
Oldal tetejére