Tovább bővül a digitális földfelszíni televíziós hálózatok lefedettsége

  • 2015. június 2.

2015. június 18-án további kilenc telephelyről indul el a sugárzás az Antenna Hungária Zrt. ötödik digitális földfelszíni televíziós hálózatát illetően, ezzel országszerte tovább bővül a mindigTV Extra szolgáltatás tematikus csomagjainak vételi lehetősége.

2015. június 18-án további kilenc telephelyről indul el a sugárzás az Antenna Hungária Zrt. ötödik digitális földfelszíni televíziós hálózatát illetően, ezzel országszerte tovább bővül a mindigTV PRÉMIUM szolgáltatás tematikus csomagjainak vételi lehetősége. A többi hálózat esetében is néhány telephelyen teljesítményemelésre kerül sor, ennek következtében egyes régiókban tovább javulhat a mindigTV és mindigTV PRÉMIUM digitális televíziós szolgáltatások vétele.

Az Antenna Hungária Zrt. folytatja a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások fejlesztését, 2015. június 18-tól a mindigTV PRÉMIUM szolgáltatás tematikus csomagjait tartalmazó E jelű multiplex lakossági lefedettsége 98%-ra bővül. Hat nagy (Kékes, Szentes, Csávoly, Kiskőrös, Fehérgyarmat és Komádi) és három kis körzetben (Battonya, Tamási, Csobánka) indul el az E jelű multiplex sugárzása, ezzel a telephelyek száma 44-re emelkedik.

A régiós analóg földfelszíni televíziós hálózatok lekapcsolása lehetővé tette, hogy a többi hálózat esetében is egyes telephelyeken teljesítményemelésre kerüljön sor (Budapest: B multiplex; Kékes: C multiplex; Pécs: B és E multiplexek; Aggtelek: A multiplex; Fehérgyarmat: B és C multiplexek), ennek következtében ezekben a régiókban tovább javulhat a mindigTV és mindigTV PRÉMIUM szolgáltatások vétele.

Az AH által országosan sugárzott DVB-T szolgáltatás keretében jelenleg összesen 55 tévécsatorna műsora fogható tető- vagy egyes helyeken szobaantennával. A tervek szerint nyár folyamán tovább bővülhet a mindigTV digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás jelenleg nyolc csatornát tartalmazó ingyenes kínálata.

A vételi lehetőségekkel kapcsolatban további információ a mindigTV honlapon (www.mindigtv.hu) és ingyenes telefonszámán: 06-80-90-99-00, valamint a mindigTV PRÉMIUM honlapon (www.mindigtvextra.hu) és call center számán: 1211 kapható.

Oldal tetejére