• 2022. július 12.
Perőcsény, Budapest - Széchenyi hegy, Balassagyarmat, Karancs, Kékesd, Nagylóc, Nagymaros, Orfű, Pásztó, Pécs-Diána, Pécs-Misina, Salgótarján, Siklós, Szentgotthárd, Sopron, Patak, Szolnok
  • 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.
  • 2022. június 8.
Szolnok, Tatabánya, Vác, Zirc, Ózd
  • 2022. május 10.
Úzd, Tamási, Mecseknádasd, Keszthely, Dunaújváros, Bonyhád, Mosonmagyaróvár, Vasvár, Lenti, Siklós, Pécs, Orfű, Kékesd, Kiskőrös, Székesfehérvár, Sopron, Sopron Dalos-hegy, Nagykanizsa, Kőszeg
  • 2022. május 5.
A Budai ügyfélszolgálati iroda technikai okok miatt 2022. május 11-én 14:30-kor zár.

Régi kedvencek és kihagyhatatlan újdonságok a Prime év végi kínálatában

  • 2019. november 15.

Két hétig kódolatlanul a mindigTV kínálatában

Két hétig kódolatlanul nézhető a TV2 Csoport szórakoztató csatornája a Prime minden mindigTV néző számára. 2019. november 18. és december 2. között 750 ezer háztartásban lesznek díjmentesen láthatóak régi és új kedvencek, kihagyhatatlan mozifilmek és sorozatok az TV2 Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően.

A minőségi szórakozás csatornája az év utolsó heteiben is garantálja a kikapcsolódást. Csütörtökönként 21 órától országos premierepizódokkal folytatódik az NCIS XVI. évada. A nézők már az évad induláskor Vance-ért izgulhattak, hiszen a népszerű krimi az előző évadban az ő elrablásával ért véget, ráadásul ugyanaz tartotta fogva, aki egykor Sloane-t is megkínozta. Ám a bűnügyi szálak mellett Vance magánélete is új megvilágításba kerül, így a rejtélyes ügyek mellett az érzelmesebb pillanatok is helyet kapnak a friss epizódokban.

November 20-án évadzáró epizódjához érkezik a Grace Klinika XII.évada. Shonda Rhimes sorozatának vérfrissítő évadában a drámai vonal továbbra is erősen meghatározó volt, bár a humor is újra hangsúlyos szerepet kapott. Riggs és Penny új karakterként léptek be a képbe, de krimire hajazó sztorikban, izgalmas esetekben és gyengéd érzelmekben is bővelkedett ez a széria is.

November 21-én és 28-án Az igazság oldalán című országos premiersorozat is a fináléhoz érkezik. A jogi drámasorozatban Madeline Scott, aki tíz évet ült ártatlanul a börtönben egyik legjobb barátnője állítólagos meggyilkolása miatt, később másokat ment ki hasonló helyzetekből. A fordulatos jogi rejtélyek most a fináléhoz közelednek.

A hétköznap esti kínálatot erősítik továbbá olyan közönségkedvenc sorozatok, mint a Dr. Csont, Hawaii Five-O, NCIS LA és Az utolsó zsaru, amelyek 21 órától dupla részekkel várják a rajongókat.

Emellett a legjobb mozifilmek sem maradhatnak el, legyen szó romantikáról, magyar kedvencekről, vagy éppen a zenés műfaj ikonikus darabjairól. Az 50 első randiban Drew Barrymore és Adam Sandler nem mindennapi szerelmi történetébe csöppenthetnek a nézők, míg a Nagyon nagy ő című filmben Gwyneth Paltrow rendhagyó és vicces formában, tőle szokatlan külsővel tanít meg igazán szeretni. Táncra perdítenek majd olyan klasszikusok, mint a Grease vagy a Mamma Mia!, de igazi magyar filmparádéval is kedveskedik a Prime, hiszen a Csinibaba és a Valami Amerika 3 is a képernyők elé szegezik majd a tekinteteket.

A PRIME tévécsatornája a B jelű multiplexen, és az 17. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Oldal tetejére