• 2022. július 12.
Perőcsény, Budapest - Széchenyi hegy, Balassagyarmat, Karancs, Kékesd, Nagylóc, Nagymaros, Orfű, Pásztó, Pécs-Diána, Pécs-Misina, Salgótarján, Siklós, Szentgotthárd, Sopron, Patak, Szolnok
  • 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.
  • 2022. június 8.
Szolnok, Tatabánya, Vác, Zirc, Ózd
  • 2022. május 10.
Úzd, Tamási, Mecseknádasd, Keszthely, Dunaújváros, Bonyhád, Mosonmagyaróvár, Vasvár, Lenti, Siklós, Pécs, Orfű, Kékesd, Kiskőrös, Székesfehérvár, Sopron, Sopron Dalos-hegy, Nagykanizsa, Kőszeg
  • 2022. május 5.
A Budai ügyfélszolgálati iroda technikai okok miatt 2022. május 11-én 14:30-kor zár.

Október a kódolatlan csatornák hónapja a mindigTV kínálatában!

  • 2018. október 12.

Október 15-28. között a nézők a PRIME, a Sláger TV, a VIASAT6 és a Sport1 csatornák műsoraival találkozhatnak díjmentesen.

Október második felében több népszerű TV csatorna is kódolatlanul érhető el a mindigTV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Október 15-28. között a nézők a PRIME, a Sláger TV, a VIASAT6 és a Sport1 csatornák műsoraival találkozhatnak díjmentesen.

A PRIME változatos műsorblokkokkal készül a kódolatlan időszakra. Olyan romantikus filmekkel találkozhatnak a nézők, mint a klasszikus Dirty Dancing filmek Patrick Swayze főszereplésével, a szintén táncos világot idéző Hölgyválasz, vagy az Igazából szerelem. Ezenkívül október 22-23-án műsorra kerülnek a még ma is nevetésre és sírásra késztető Bridget Jones filmek. Hétköznap esténként az amerikai bűnügyi sorozatoké a főszerep; Dr. Csont, Hawaii Five-0, NCIS: Los Angeles, NCIS. Emellett szerda esténként 23 órától egy nem mindennapi kórházas sorozat, A rezidens is újabb országos premierepizódokkal jelentkezik. A hétköznap délutánok pedig a családi sorozatoké; Hegyi Doktor – Újra rendel, A klinika, Charlie – Majom a családban, Don Matteo. A filmek között megtaláljuk még a Bazi nagy görög lagzit és a Görögbe fogadva című filmeket is. Illetve a csatorna a Beverly Hills-i zsaru trilógiáját is műsorra tűzi.

A Sláger TV, a legnépszerűbb zenetévé a legjobb magyar és külföldi előadókkal várja nézőit. A kódolatlan időszakra időzítve indul szerda este új műsoruk A jó LaciBetyár konyhája. Hétköznap esténként új epizódokkal jelentkezik a Drága családom, az Emilió Família a csatorna saját gyártású reality műsora. Péntek esténként a Sztár-Like új formátuma, a Sztár-Like Extra jelentkezik. Pordán Petra és Abaházi Csaba párosával folytatódik minden hétköznap délben a Zeneposta, a Sláger TV élő kívánságműsora. Hetente friss információkkal jelentkezik a Sláger Híradó. Napi műsoruk a Retro TV az elmúlt évtizedek legnagyobb magyar és nemzetközi slágereiből, emlékezetes videoklipjeiből válogat és ismét mindenkit éneklésre vár a NoPara Karaoke.

A Sony Pictures Television Networks tematikus csatornája, a VIASAT6 a már jól ismert sorozatai további évadjaival jelentkezik. Hétköznaponként 21.00 órától Az Álmosvölgy legendája látható. Washington Irving klasszikusának mai feldolgozásában, Ichabod Crane 250 évvel halála után visszatér, hogy megoldjon egy rejtélyt. A 3. évadban Ichabod a feleségét gyászolja, amikor feltűnik egy Pandora nevű új látogató. A holnap legendái szintén a 3. évaddal, ráadásul dupla epizódokkal jelentkezik minden szerdán 22.00 órától. 2166-ben a halhatatlan gonosz Vandal Savage néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt. Az összeomlás előtt az Időmester Rip Hunter 150 évet visszautazik az időben és szembeszáll Vandallal. A Simpson család a 28. évaddal folytatódik hétköznaponként 14.35-től. Hétfőn esténként dupla epizódokkal pedig a Helix 2. évadja folytatódik országos premierként, amelyben tovább folyik a harc az emberiség megmentéséért.

Az AMC Networks International – Central and Northern Europe sportcsatornája, a Sport1 október 15-én este a Spanyolország-Anglia Nemzetek Ligája-mérkőzést közvetíti. Az angolokat hajtja a bosszúvágy, hiszen a spanyolok szeptemberben győzni tudtak ellenük a Wembley-ben. Október 16-án a Franciaország - Németország meccsen izgulhatnak a nézők. A magyar klubfutball legfontosabb mérkőzéseit ősszel a MOL Vidi FC vívja az Európa Ligában, október 25-én Görögországban, a PAOK ellen játszik. A Bundesliga 8. és 9. fordulóját ebben a két hétben rendezik. A kézilabda szerelmesei is találnak maguknak néznivalót, a Női kézilabda Bajnokok Ligájában a címvédő Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria csoportmeccseit október 21-én, illetve az Olaszország – Magyarország férfi kézilabda Eb-selejtezőt október 27-én. 17-én elindul az NBA-szezon, amelyből minden eddiginél több mérkőzést közvetít a csatorna, a szezonnyitón a címvédő Golden State Warriors és az Oklahoma City Thunder csap össze. A csütörtökönként jelentkező Trash Talk 2018-tól kizárólag az NFL-lel foglalkozik, a sportág rajongói az amerikaifoci-meccsek mellett ebbe is bepillanthatnak csütörtökönként.

Csatorna

Programhely

Multiplex

VIASAT6

37

D

Sláger TV

30

E

Sport1

26

D

PRIME

17

B

Az VIASAT6 és a Sláger TV élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a mindigTV Applikációban is elérhető lesz, a fenti időszakban hozzáférhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.

A csatornák a lenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Oldal tetejére