• 2021. május 6.
Békéscsaba, Nagykanizsa, Patak, Perőcsény, Szolnok, Miskolc-Avas, Miskolc-Diósgyőr, Miskolc-Tapolca, Nagymaros, Pécs-Diana, Pécs-Misina, Kékesd, Siklós, Mór, Szombathely
  • 2021. április 16.
Hálózati karbantartás miatt 2021. április 17. 22:00 óra és április 18. 03:00 között webshopunkban és online ügyfélkapunkon időszakosan nem lesznek elérhetőek a szolgáltatásaink.

  • 2021. április 15.
Borsodnádasd, Bükkaranyos, Cegléd, Csávoly, Kecskemét, Kékes, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Bakonyszentkirály, Győr, Szekszárd, Kabhegy, Kaposvár, Pénzesgyőr, Tab, Lenti, Vasvár, Szeged/Újszeged
  • 2021. április 6.
2021. április 5. és 18. között kódolatlan a TV Paprika műsora.
  • 2021. március 30.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.

mindigTV GO - túl a 100 ezer regisztráción!

  • 2019. július 2.

A mindigTV GO applikáción regisztrálók száma hat hónap alatt elérte a 110 ezer felhasználót.

A mindigTV GO applikáción regisztrálók száma hat hónap alatt elérte a 110 ezer felhasználót. A korábbi mindigTV App helyébe lépő új alkalmazás nem csak nevében, hanem funkcióiban és tartalmában is teljesen megújult.

A mindigTV GO alkalmazással külön díj fizetése nélkül 17 tévécsatornát érhetnek el a nézők. A mindigTV PRÉMIUM előfizetői az alkalmazás segítségével pedig magukkal vihetik azon csatornák többségét is, amelyek az előfizetéses csomagjukban szerepelnek, így összesen közel 60 tévécsatorna érhető el a mindigTV GO kínálatában. Az Android és iPhone mobiltelefonokon és a tv.mindigo.hu weboldalon böngészőből futó ingyenesen letölthető alkalmazást jelenleg átlagosan havonta már hetvenötezren használják.

A mindigTV GO a díjmentesen elérhető tartalmak mellett több kiegészítő előfizetéses csomagot is kínál. Újdonság a Sony Mozicsomag, amely a Sony Pictures Television öt népszerű csatornája mellett (VIASAT3, VIASAT6, AXN, Sony Movie Channel, Sony Max) az AXN Now folyamatosan frissülő videótárát is tartalmazza, amelyben olyan műsorok érhetők el, mint a SWAT – Különleges egység, Elfeledve, 200 első randi, Ízig-vérig, Profilozók, Az újonc, Életfogytig zsaru, és az Ártatlan pofon stb.

A felhasználók médiafogyasztási szokására jellemző, hogy az esti, illetve a hétvégi időszakban megnövekszik az indítások és kattintások száma. A kiemelt sportesemények esetében és az ún. kódolatlan időszakok alatt (amikor egy-egy tartalomszolgáltató bizonyos időszakra ingyenesen elérhetővé teszi a műsorfolyamát az applikációban is) megemelkedik az aktív felhasználók száma. A díjmentesen elérhető csatornák közül az M4 Sport csatorna magasan a legnépszerűbb, ezt követi az M1 és a Duna TV.

Az Antenna Hungária egy olyan integrált média platform kialakításán dolgozik, amely a nézők széleskörű médiafogyasztási igényeit tudja kiszolgálni. A több mint 1,2 millió nézőt elérő mindigTV, az előfizetéses TV, és az az online kínálat (OTT) folyamatosan bővül. Az OTT szolgáltatások – mint, amilyen a mindigTV GO is - komoly jövő előtt állnak. Ezáltal az önállóan működő lokális, egyedi tartalmak mellett a földi digitális műsorszórás is kiterjesztésre kerül az online felületekre. A legújabb streaming technológiák segítségével, webes és mobil alkalmazások mellett terveink szerint okostévés alkalmazásként is elérhetővé válik a jövőben.

Oldal tetejére