• 2022. július 12.
Perőcsény, Budapest - Széchenyi hegy, Balassagyarmat, Karancs, Kékesd, Nagylóc, Nagymaros, Orfű, Pásztó, Pécs-Diána, Pécs-Misina, Salgótarján, Siklós, Szentgotthárd, Sopron, Patak, Szolnok
  • 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.
  • 2022. június 8.
Szolnok, Tatabánya, Vác, Zirc, Ózd
  • 2022. május 10.
Úzd, Tamási, Mecseknádasd, Keszthely, Dunaújváros, Bonyhád, Mosonmagyaróvár, Vasvár, Lenti, Siklós, Pécs, Orfű, Kékesd, Kiskőrös, Székesfehérvár, Sopron, Sopron Dalos-hegy, Nagykanizsa, Kőszeg
  • 2022. május 5.
A Budai ügyfélszolgálati iroda technikai okok miatt 2022. május 11-én 14:30-kor zár.

mindigTV-s? Teendője lesz február 4-én!

  • 2020. február 3.

Frekvenciaváltások miatt szolgáltatás kimaradás lesz a mindigTV nézőknél és a mindigTV Extra előfizetőknél

Eljött a kötelező frekvenciaváltás ideje, emiatt 2020. február 4-én kedden, 7:00 és 19:00 óra között a mindigTV és mindigTV PRÉMIUM szolgáltatások nem lesznek elérhetők. Ebben az időszakban teljes, minden televíziós csatornát érintő műszaki leállás lesz az Antenna Hungária televíziós szolgáltatásában. A munkálatokat követően a felhasználóknak újra kell majd hangolniuk a vevőkészülékeiket. A folyamat közvetlenül nem érinti a kábeles, IPTV-s, illetve műholdas előfizetőket.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elrendelte bizonyos frekvenciasávok kiürítését annak érdekében, hogy ezt később mobiltávközlési célokra (5G) tudja megpályáztatni. Ennek értelmében az Antenna Hungária 2020. február 4-én kötelező frekvenciacseréket hajt végre, ezért 7:00 és 19:00 óra között szünetelni fog a műsorsugárzás, az ingyenes mindigTV és az előfizetéses mindigTV PRÉMIUM csomagok ideiglenesen nem lesznek elérhetők.

Mi tehát a teendő mindigTV és mindigTV PRÉMIUM felhasználóként?

Az országos üzemszünetet követően a mindigTV ingyenes és a mindigTV PRÉMIUM előfizetéses csatornák új frekvenciákon érhetők majd el, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a dekódereket és integrált televíziókészülékeket minden tető- vagy szobaantennás vétellel rendelkező háztartásban újra kell majd hangolni. Az újrahangolást a digitális adók visszakapcsolását követően, tehát este 19 óra után érdemes elvégezni, a legtöbb esetben manuálisan, a készülékek menüjéből kiválasztva kell elindítani.

A fenti munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás és a munkák végzése során kiemelt prioritás, hogy a sűrűn lakott területeken elsőként történjen meg a nagy teljesítményű gerincadók újraindítása. A frekvenciacserék után a mindigTV és mindigTV PRÉMIUM programjai változatlan lefedettségi területről érhetők el.

A változásokkal és az újrahangolással kapcsolatban minden további információ elérhető:

Oldal tetejére