• 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.
  • 2022. június 8.
Szolnok, Tatabánya, Vác, Zirc
  • 2022. május 10.
Úzd, Tamási, Mecseknádasd, Keszthely, Dunaújváros, Bonyhád, Mosonmagyaróvár, Vasvár, Lenti, Siklós, Pécs, Orfű, Kékesd, Kiskőrös, Székesfehérvár, Sopron, Sopron Dalos-hegy, Nagykanizsa, Kőszeg
  • 2022. május 5.
A Budai ügyfélszolgálati iroda technikai okok miatt 2022. május 11-én 14:30-kor zár.
  • 2022. május 3.
Szerdán (2022.05.04.) 10:00 órakor automatikus csatornafrissítés lesz újrahangolással.

Kódolatlan National Geographic hónap a mindigTV nézőinek

  • 2020. november 16.

2020. november 15. és december 14. között.

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a megújult mindigTV szolgáltatás nézői díjmentesen érhetik el a National Geographic csatorna műsorait november 15. és december 14. között.

Tutankhamon titkai, dokumentumfilm a brit királyi családról és titokzatos elátkozott helyek várják a nézőket a NatGeo műsorán.

A National Geographic műsorai segítségével „visszarepülhetünk” az ókori Egyiptomba. Az ókori világ tíz csodája: Tutankhamon titkaiból megtudhatjuk miről „mesél” a bebalzsamozott fáraó. Bár a legendás uralkodó, Tutankhamon sírját a régészek az elmúlt években már tüzetesen átvizsgálták, a több mint háromezeréves szarkofág még sok meglepetést tartogat (november 21., 21 órától).

Milyen ember II. Erzsébet, és melyek voltak uralkodása eddigi legfontosabb, legfelemelőbb, vagy épp legnehezebb pillanatai? A II. Erzsébet: Egy királynő portréja című, csak a NatGeón látható lebilincselő dokumentumfilm ezekre a kérdésekre keres választ archív felvételek és személyes hangú interjúk segítségével (november 27-én 21 órától).

II. Erzsébet portréja után jön a Diana: Saját szavaimmal című film, amely a walesi hercegné életét, legbelső gondolatait mutatja be a vele készült interjúkon keresztül. A National Geographic rendkívüli dokumentumfilmjében Diana őszintén vall az érzelmeiről és a legbelső gondolatairól – a felvételek döntő többsége most kerül először a nyilvánosság elé (november 27., 22 órakor).

A National Geographic novemberi sorozataiban „átélhetjük” azt is, milyen börtönbe kerülni egy idegen országban (Bekasztlizva külföldön), megismerhetjük a tudósok véleményét arról (Vírusvadászok), hogy a Covid-19 vajon „csupán” előfutára-e egy még súlyosabb járványnak? A világháborúk eseményei iránt érdeklődőknek az Élet a II. világháború árnyékában és A Harmadik Birodalom építményei nyújtanak hiteles információkat.

Decemberben jön az Elátkozott helyek atlasza, amelyben Sam Sheridan író-kalandor a világ néhány sötét, sokak által egyenesen elátkozottnak tartott helyére látogat. Mi igaz a híres a babonákból és mendemondákból? Valóban éltek ezek a rémmesébe illő alakok és megtörténtek ezek a különös, megmagyarázhatatlannak tűnő esetek? Sam Sheridan ezt kutatja Drakula kelet-európai szülőhelyétől a Bermuda-háromszögig és a louisianai mocsarakig a helyi folklórba, hagyományokba és átkokba veszélyesen belegabalyodva (premier epizódok: minden vasárnap, 8:00 órától). A sorozat egyik legkülönlegesebb epizódja az Atlantisz átka. Atlantiszról – a Platón szerint egy természeti katasztrófa következtében elsüllyedt misztikus kontinensről – megoszlanaka vélemények: egyesek szerint csak kitaláció az egész, mások viszont hisznek a legendás birodalom létezésében, sőt még az egykori elhelyezkedését is tudni vélik. Vajon mi az igazság? Valóban létezett? Ha nem, akkor miért nem akar kikopni az emberiség kollektív emlékezetéből (december 13., 8:00 órától)?

Csatorna

Programhely

Multiplex

National Geographic

25

C

A mindigTV nézők számára időszakosan elérhető kódolatlan csatornákat 2020. szeptember 6-tól valamennyi vételkörzetben DVB-T2 adásmódban, HEVC kódolással sugározzuk. Amennyiben egy automatikus újrahangolást követően sem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem alkalmas a DVB-T2 adások vételére.

Oldal tetejére