Kódolatlan hetek a Viasat History csatornán!

  • 2015. május 21.

A Viasat csoport tematikus csatornája, a Viasat History műsora 2015. május 22. és június 5. között minden mindigTV néző számára, közel 800 ezer háztartásban lesz elérhető.

A Viasat csoport tematikus csatornája, a Viasat History műsora 2015. május 22. és június 5. között minden mindigTV néző számára, közel 800 ezer háztartásban lesz elérhető. A pünkösdi időszakban a mindigTV applikációban is élőben követhető lesz a csatorna műsora

A Viasat Hungária Zrt. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a mindigTV felhasználók számára 2015. május 22-től június 5-ig kódolatlanul lesz elérhető Magyarországon a Viasat History tematikus csatorna. A mindigTV nézői ezáltal olyan közkedvelt sorozatokat érhetnek el, mint a Mítoszvadászok, Múzeumi rejtélyek, Nagy Károly mítosza, a Tiltott történelem vagy Az ókori világok.

A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen, a 24-es programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Viasat History csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A május 23-25. közötti hosszú hétvége alatt a Viasat History csatorna élő műsora megtalálható lesz a mindigTV applikációban is. A közel 1 millió letöltéssel rendelkező népszerű applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

Oldal tetejére