• 2021. május 6.
Békéscsaba, Nagykanizsa, Patak, Perőcsény, Szolnok, Miskolc-Avas, Miskolc-Diósgyőr, Miskolc-Tapolca, Nagymaros, Pécs-Diana, Pécs-Misina, Kékesd, Siklós, Mór, Szombathely
  • 2021. április 16.
Hálózati karbantartás miatt 2021. április 17. 22:00 óra és április 18. 03:00 között webshopunkban és online ügyfélkapunkon időszakosan nem lesznek elérhetőek a szolgáltatásaink.

  • 2021. április 15.
Borsodnádasd, Bükkaranyos, Cegléd, Csávoly, Kecskemét, Kékes, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Bakonyszentkirály, Győr, Szekszárd, Kabhegy, Kaposvár, Pénzesgyőr, Tab, Lenti, Vasvár, Szeged/Újszeged
  • 2021. április 6.
2021. április 5. és 18. között kódolatlan a TV Paprika műsora.
  • 2021. március 30.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.

Francia nyelven is elérhető az euronews csatorna a mindigTV-n

  • 2009. október 9.

Az Antenna Hungária a mai naptól francia nyelven is elérhetővé tette az euronews tesztsugárzását a mindigTV földi digitális televíziós platformján. A nyelvválasztás lehetőségét az AH egy eddig még nem alkalmazott technikával biztosítja, a nézők ezentúl már a programlistából közvetlenül kiválaszthatják a kívánt nyelvet.

Az euronews műsora a mai naptól kibővült a francia nyelv választásának lehetőségével a mindigTV programkínálatában. Mint ismeretes, az Antenna Hungária 2009. augusztus végétől kísérleti jelleggel elérhetővé tette azeuronews programját a mindigTV földi digitális televíziós szolgáltatás keretében. A csatorna előfizetési díj nélkül, SD felbontásban, angol, német és francia nyelven érhető el Budapest körzetében a 62-es, Kabhegy körzetében a 61-es, Szentes körzetében pedig a 65-ös csatornán.

A mostani bővítéssel az Antenna Hungária egy újfajta elérési módot tesztel az euronews csatorna különböző verziói kapcsán, a műsor három nyelvű verziója három önálló csatornaként jelenik meg a műsorlistában, így a nézők ezentúl már a programlistából közvetlenül kiválaszthatják a kívánt nyelvet. Az aktuális nyelv megnevezése a műsor nevében szerepel (EN, GER, FR) ezzel is megkönnyítve az új alkalmazás használatát.

Oldal tetejére