• 2022. július 12.
Perőcsény, Budapest - Széchenyi hegy, Balassagyarmat, Karancs, Kékesd, Nagylóc, Nagymaros, Orfű, Pásztó, Pécs-Diána, Pécs-Misina, Salgótarján, Siklós, Szentgotthárd, Sopron, Patak, Szolnok
  • 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.
  • 2022. június 8.
Szolnok, Tatabánya, Vác, Zirc, Ózd
  • 2022. május 10.
Úzd, Tamási, Mecseknádasd, Keszthely, Dunaújváros, Bonyhád, Mosonmagyaróvár, Vasvár, Lenti, Siklós, Pécs, Orfű, Kékesd, Kiskőrös, Székesfehérvár, Sopron, Sopron Dalos-hegy, Nagykanizsa, Kőszeg
  • 2022. május 5.
A Budai ügyfélszolgálati iroda technikai okok miatt 2022. május 11-én 14:30-kor zár.

Február végén újabb kódolatlan csatornák a mindigTV kínálatában!

  • 2019. február 22.

Február 25. és március 10. között a nézők a VIASAT6 és a Lichi TV műsoraival találkozhatnak díjmentesen

Február végén több népszerű TV csatorna is kódolatlanul érhető el a mindigTV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Február 25. és március 10. között a nézők a VIASAT6 és a Lichi TV műsoraival találkozhatnak díjmentesen.

A VIASAT6 csatornáján a kódolatlan időszak alatt több népszerű és sikeres sorozattal találkozhatnak a nézők. Hétfőnként 22.55-től a Zöld íjász 3. évadát láthatják a csatornára kapcsolók. Slade és szuperkatonáinak legyőzése után úgy tűnik végre egy kis béke köszönt Starling City városára. Oliver és Felicity között egyre jobban forr a levegő, Thea újonnan megtalált apjával, Merlynnel van távol a várostól, miközben az Íjász csapat gondoskodik a város piti bűnözőinek eltakarításáról. Hétfőtől-vasárnapig minden nap 19.05-től a Két pasi – meg egy kicsi kerül képernyőre. Charlie a megrögzött agglegény; ház a tengerparton, Jaguar a garázsban. A jól megszokott laza malibui életmódja azonban félbeszakad, mikor bátyja, Alan, aki épp válni készül és Alan fia, Jake, beköltöznek hozzá. Szerdánként 23-órától az Amerikai istenek című fantasy-dráma sorozat első évadát mutatja be a csatorna. Árnyék (Ricky Whittle) a börtönből való szabadulása után nem találja helyét a világban, élete szerelmét is elvesztette egy autóbalesetben. A távoli temetésre sietve útközben összetalálkozik egy magát Szerdának nevező alakkal (Ian McShane), aki állást ajánl neki. A munka során sok meghökkentő személlyel és helyzettel találkozik, sokszor nehezére esik elhinni, hogy amit lát, az a valóság. Országos TV premierként csütörtökön 23.00-tól a Blöff című sorozat 2. évada látható.Guy Ritchie mozifilmje, az azonos című Blöff alapján készített sorozat második évada is izgalmasnak ígérkezik. Miután a banda, azaz a Hill Gang piti bűnözői sikeresen kikeveredtek a londoni alvilág kaotikus világából, jól megérdemelt pihenésüket töltik Spanyolország napsütötte tengerpartjain. Nyugalmuk azonban nem tart sokáig….Filmek közül a Penge II. című amerikai akciófilm Wesley Snipes főszereplésével március 1-én 22.00-től lesz képernyőn. Március 2-án este az Amerikai pite – Az Esküvő lesz műsoron, amelyben Jim és Michelle az esküvőjükre készülnek. Március 3-án, vasárnap este a Nekem 8 című film lesz műsoron Martin Lawerence és Tim Robbins főszereplésével. De a kódolatlan időszakban láthatóak lesznek még a Katasztrófafilm, a Horrorra akadva 4. és a South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan című filmek is.

A Lichi TV a TV2 Csoport gasztrócsatornája is érdekes műsorkínálattal készül a kódolatlan hetekre. A kódolatlan hetek indulásával egy időben új tartalomként a MasterChef VIP első évada 19:00-tól lesz látható a csatornán Ördög Nóra műsorvezetésével. Hazánk ismert emberei igyekeznek bebizonyítani a MasterChef két vérprofi séfjének, Nyíri Szásának és Mizsei Jánosnak, hogy a konyhaművészet terén is tehetségesek. Az un. “torkos hétvégéken” gasztró tematikájú filmekkel találkozhatnak a csatorna nézői. Látható lesz a még mindig méltán népszerű Ízek, Imák, Szerelmek című film Julia Roberts főszereplésével.A Pincérlány édesen is csípős című filmben egy álmos amerikai kisváros vendéglőjének életét ismerhetik meg a nézők.A hely a pitéiről, és a három bohókás pincérnőjéről ismert. Jenna a világ legkülönlegesebb pitereceptjeit alkotja meg. Az élete akár teljes is lehetne, de boldogtalan a házassága, teherbe esik és beleszeret az új nőgyógyászába. A Sülve – főve című filmben Amanda (Sarah Michelle Gellar) egy hajdan jó hírnévnek örvendő étterem tulajdonosa és séfje. A családi örökséggel nem éppen ügyesen sáfárkodik, vonzóbb a külseje, mint a konyhája. Egy napon belép vendéglőjébe és életébe a megálmodott férfi. Tom (Sean Patrick Flanery) megnyerő modorú, sikeres üzletember. A Derült égből fasírt 1-2 amerikai animációs filmben Flint gyerekkora óta feltalálónak készül és kalandra éhezik. És mert a kis szigeten, ahol felcseperedik, többnyire unalmas halacskákból áll a menü, elhatározza, hogy olyan gépet készít, amely az esőt is ínycsiklandozó fogásokká változtatja. Hétköznaponként számos népszerű gasztrósorozat és híres séf műsora látható, mint például; Spencer félórás fogásai, A latin konyha titkai, Watts – grillezés egyszerűen, Sütimester, Főzz otthon Jamie-vel, Egyszerűen Nigella, A fickó F-fel.

A VIASAT6 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindigTV GO-n is. A mindigTV GO-t keresse a https://tv.mindigo.hu/ weboldalon vagy töltse le a mobil alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból

Csatorna

Programhely

Multiplex

VIASAT6

37

D

Lichi TV

49

E

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Oldal tetejére