• 2021. május 6.
Békéscsaba, Nagykanizsa, Patak, Perőcsény, Szolnok, Miskolc-Avas, Miskolc-Diósgyőr, Miskolc-Tapolca, Nagymaros, Pécs-Diana, Pécs-Misina, Kékesd, Siklós, Mór, Szombathely
  • 2021. április 16.
Hálózati karbantartás miatt 2021. április 17. 22:00 óra és április 18. 03:00 között webshopunkban és online ügyfélkapunkon időszakosan nem lesznek elérhetőek a szolgáltatásaink.

  • 2021. április 15.
Borsodnádasd, Bükkaranyos, Cegléd, Csávoly, Kecskemét, Kékes, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Bakonyszentkirály, Győr, Szekszárd, Kabhegy, Kaposvár, Pénzesgyőr, Tab, Lenti, Vasvár, Szeged/Újszeged
  • 2021. április 6.
2021. április 5. és 18. között kódolatlan a TV Paprika műsora.
  • 2021. március 30.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.

Elindult a mindigTV kereskedelmi szolgáltatás Győr vétel-körzetében

  • 2009. november 26.

Decembertől az előfizetési díj nélküli digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás szinte az egész országba eljut.

A mai napon ünnepélyes ceremónia keretében elindult a digitális földfelszíni televíziós kereskedelmi szolgáltatás Győr vételkörzetében. Borkai Zsolt, Győr polgármestere, Dr. Szekeres Tamás a győri Széchenyi István Egyetem rektora, valamint Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária vezérigazgatója gombnyomással indították el a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatást Győrött. Az Antenna Hungária 2009. végéig összesen 10 új telephelyen indítja el a kereskedelmi szolgáltatást, a digitális hálózat lakossági lefedettsége ezáltal 88 százalékra emelkedik.

2009. november 26-án ünnepélyes ceremónia keretében Borkai Zsolt, Győr polgármestere, Dr. Szekeres Tamás a győri Széchenyi István Egyetem rektora, valamint Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária vezérigazgatója gombnyomással indították el a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatást Győr vételkörzetében. A médiaeseményt követően félnapos digitális átállás konferencia keretében tekintették át a szakma képviselői, hogy milyen új lehetőségeket teremt a digitalizálás a földfelszíni műsorterjesztésben a folyamatban érdekelt szereplők és a televíziónézők számára.

Az Antenna Hungária 2009. végéig összesen 10 új telephelyen indítja el a kereskedelmi szolgáltatást, a digitális hálózat lakossági lefedettsége ezáltal 88 százalékra emelkedik. Északnyugat-Magyarországon a tavaly elindított kabhegyi adóhoz idén a győri és a vasvár-hegyhátsáli adó csatlakozik, ezek a telephelyek biztosítják a régió digitális földfelszíni televíziós ellátását. A mindigTV szolgáltatás hálózatának jelentős bővítése kiemelten fontos esemény az összes, digitális átállás folyamatában érintett félnek és a nézőknek egyaránt.

„A digitális földfelszíni platform jelentős szociális missziót is betölt, hiszen közel 2 millió magyar állampolgár nem akar előfizetni, vagy nem teheti meg, hogy előfizessen kábeles vagy műholdas szolgáltatásokra. A DVB-T az egyetlen platform, amely hagyományos és HD-minőségben, szabadon fogható digitális televíziós szolgáltatást nyújt most és az analóg hálózat lekapcsolását követően is. A digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás a legnagyobb városokban és a ritkán lakott területeken egyaránt elérhető, függetlenül a település méretétől, ezáltal minden állampolgárt elsőrendűként kezelve. A szabadon fogható platform megoldást kínál a magyar állampolgárok számára, hogy ne kelljen havidíjat fizetni a kedvenc televíziós csatornáikért, valamint biztosítja a széles körű informálódás lehetőségét” – hangsúlyozta Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

A szolgáltatás lakossági lefedettsége 88%-ra történő emelésének, valamint a növekvő ismertség és a bővülő eszközértékesítés következtében olcsó dekóderek és integrált televíziókészülékek kerülnek a boltokba országszerte. Így gyakorlatilag minden magyar háztartásba megérkezhet a Digitális Karácsony.

Oldal tetejére