• 2021. május 6.
Békéscsaba, Nagykanizsa, Patak, Perőcsény, Szolnok, Miskolc-Avas, Miskolc-Diósgyőr, Miskolc-Tapolca, Nagymaros, Pécs-Diana, Pécs-Misina, Kékesd, Siklós, Mór, Szombathely
  • 2021. április 16.
Hálózati karbantartás miatt 2021. április 17. 22:00 óra és április 18. 03:00 között webshopunkban és online ügyfélkapunkon időszakosan nem lesznek elérhetőek a szolgáltatásaink.

  • 2021. április 15.
Borsodnádasd, Bükkaranyos, Cegléd, Csávoly, Kecskemét, Kékes, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Bakonyszentkirály, Győr, Szekszárd, Kabhegy, Kaposvár, Pénzesgyőr, Tab, Lenti, Vasvár, Szeged/Újszeged
  • 2021. április 6.
2021. április 5. és 18. között kódolatlan a TV Paprika műsora.
  • 2021. március 30.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.

Elindult a euronews csatorna tesztsugárzása a mindigTV-n

  • 2009. szeptember 1.

Az Antenna Hungária 2009. augusztus 28-án elindította a nemzetközi, többnyelvű hírcsatorna, a euronews tesztsugárzását a mindigTV földi digitális televíziós platformján.

Az Antenna Hungária kísérleti jelleggel elérhetővé tette a euronews programját a mindigTV földi digitális televíziós szolgáltatás keretében, a csatorna előfizetési díj nélkül, SD felbontásban 2009. augusztus 28-ától érhető el Budapest körzetében a 62-es, Kabhegy körzetében a 61-es, Szentes körzetében pedig a 65-ös csatornán. Az új program megjelenésével a mindigTV szolgáltatás szabadon fogható kínálata immáron hét televízió- és három rádiócsatornát tartalmaz.

A digitális technológiának köszönhetően lehetőség nyílik a csatonák több nyelven történő sugárzására, az új funkció tesztelése a euronews programjával kezdődött meg: a teszt első szakaszában a csatorna angol és német nyelven érhető el, mely később a csatorna további nyelveivel bővülhet.

A euronews programját világszerte sugározzák, 293 millió háztartást ér el a világ 147 országában kábelen, digitális műholdon és földfelszíni terjesztésben. A program 8 nyelven érhető el egyidejűleg, arab, angol, francia, német, olasz, spanyol, portugál és orosz nyelveken.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a euronews engedélyezte számunkra a csatorna tesztsugárzását a mindigTV platformon, mellyel ismét bővült a szabadon fogható kínálat. Ennek köszönhetően a digitális földfelszíni szolgáltatás hazai nézői előfizetési díj nélkül jutnak hozzá egy színvonalas európai programhoz, valamint egy, a digitális technológia által kínált új tulajdonsággal, a nyelvválasztással ismerkedhetnek meg. Ezen túlmenően a terveinkben szerepel további tartalomszolgáltatókkal való együttműködés és a magyar nézőknek rendelkezésre álló szabadon fogható kínálat további bővítése” – mondta Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Oldal tetejére