• 2021. április 15.
Borsodnádasd, Bükkaranyos, Cegléd, Csávoly, Kecskemét, Kékes, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Bakonyszentkirály, Győr, Szekszárd, Kabhegy, Kaposvár, Pénzesgyőr, Tab
  • 2021. április 6.
2021. április 5. és 18. között kódolatlan a TV Paprika műsora.
  • 2021. március 30.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.
  • 2021. március 19.
Tájékoztatjuk előfizetőinket, hogy a Budai Ügyfélszolgálati iroda 2021. április 11-ig továbbra is zárva tart.
  • 2021. március 19.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2021. március 21-én (vasárnap) 00:45 és 02:45 között tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az OTP SimplePay online fizetési rendszerének internetes kártyaelfogadási szolgáltatása szünetelni fog. A leállás érinti a mindigTV PRÉMIUM wesbhop, az online ügyfélkapu és a mindigTV GO online fizetési szolgáltatását.

Az RTL Most+ szolgáltatás már ügyfeleink számára is elérhető

  • 2020. december 4.

Az RTL Most+ szolgáltatás elérhetővé vált a mindigTV PRÉMIUM Alap- és Családi csomag, továbbá a mindigTV GO TV MAX csomag előfizetői számára.

Mi is az az RTL Most+?

Az RTL Most egy, az interneten bárki számára elérhető felület (weben, vagy okostelefon applikációval), ahol rengeteg sorozat, magazin és showműsor, várja a látogatókat. Ennek a felületnek a prémium verziója az RTL Most+, melyhez mindigTV PRÉMIUM Alap- és Családi csomag előfizetése mellé mostantól Ön is hozzáférést kap.

Milyen előnyökkel jár a prémium szolgáltatás?

Számos extra tartalom várja a használókat a felületen, a tematikus csatornák, és az RTL Mosthoz képest hosszabb ideig elérhető videók mellett, kedvenc műsorait akkor és ott nézheti meg, amikor csak szeretné, és emellé még kevesebb reklám, és akár HD minőségű felbontás is társul.

Az RTL Magyarország csatornáit (RTL Klub, RTLII, Film+, Cool, RTL Gold, RTL+, Sorozat+ és Muzsika TV) a felületen élőben nézheti okostelefonon, vagy számítógépen, mindössze internet elérés szükséges hozzá.

Amennyiben TV készüléke rendelkezik chromecast szolgáltatással, úgy az RTL Most+ felületet tv készülékére is ki tudja tükrözni, és nagyképernyőn követheti műsorait.

Hogyan érhető el a felület?

Az RTL Most+ felület eléréséhez elsőként regisztrálni kell a https://www.rtlmost.hu/ oldalon.

Ezt követően a képernyő bal alsó sarkában található „RTL Most+ aktiválás” gombra kattintva meg kell adni az egyéni lkódot, és már élvezheti is az extra szolgáltatás nyújtotta előnyöket.

Az egyedi aktíváló kódok 2020. novemberében kerültek kiküldésre, mindigTV PRÉMIUM ügyfeleinknek számlalevélben, mindigTV GO TV Max ügyfeleinknek pedig e-mailben.

A következő videó részletesen bemutatja az aktiválás menetét: https://rtl.hu/cinemaklub/hogyan-erheto-el-az-rtl-most

Amennyiben az RTL Most+ szolgáltatással kapcsolatban kérdése lenne, forduljon bizalommal az RTL dedikált ügyfélszolgálatához a help@rtlmost.hu e-mail címen.

Jó szórakozást kívánunk!

Oldal tetejére