• 2022. május 10.
Úzd, Tamási, Mecseknádasd, Keszthely, Dunaújváros, Bonyhád, Mosonmagyaróvár, Vasvár, Lenti, Siklós, Pécs, Orfű, Kékesd, Kiskőrös, Székesfehérvár, Sopron, Sopron Dalos-hegy, Nagykanizsa, Kőszeg
  • 2022. május 5.
A Budai ügyfélszolgálati iroda technikai okok miatt 2022. május 11-én 14:30-kor zár.
  • 2022. május 3.
Szerdán (2022.05.04.) 10:00 órakor automatikus csatornafrissítés lesz újrahangolással.

  • 2022. április 5.
Nagymaros, Bakonyszentkirály, Bakonyszentlászló, Borsodnádasd, Bükkaranyos, Cegléd, Győr, Kékes, Komádi, Szeged, Szekszárd, Kabhegy, Békéscsaba, Csávoly, Dorog, Gerecse, Mór, Szombathely, aggtelek, Domaháza, Felsőgagy, Fony, Gömörszőlős, Hernádpetri, Kissikátor, Parasznya, Szilvásvárad, Zalaegerszeg, Miskolc Avas, Miskolc Diósgyőr, Miskolctapolca, Nagy-Hideg-hegy, Szolnok
  • 2022. március 8.
Barcs, Telkibánya, Budapest - Száva utca, Debrecen, Battonya, Cserépfalu, Gödöllő, Kab-hegy, Kaposvár, Karcag, Pénzesgyőr, Szentes, Tab, Siófok

Ajándék FilmBox+ egy hónapos moziélmény minden előfizetőnk számára

  • 2021. október 22.

Minden mindigTV PRÉMIUM előfizetőnknek egy 30 napig érvényes Filmbox+ kupont küldtünk ajándékba számlalevél mellékletben.

A kupon beváltást követően 30 napig díjmentesen hozzáférhet az alkalmazás teljes kínálatához. A FilmBox+ rendkívül széles választékot kínál a legkülönfélébb műfajokban: hollywoodi mozifilmeket, örökzöld klasszikusokat, népszerű tévésorozatokat és filmművészeti gyöngyszemeket is talál a világ minden tájáról. Mindezt egy helyen, reklámok nélkül! A tartalmak között szabadon, előfizetés nélkül böngészhet.

A kupont a www.filmbox.com/hu weboldalon keresztül aktiválhatja. Az aktiváláshoz FilmBox+ felhasználói fiókkal kell rendelkeznie. A FilmBox+ regisztrációt vagy bejelentkezést követően kattintson a jobb felső sarokban a „Felhasználói nevére”, majd válassza a „Fiókom” menüpontot a legördülő menüben. A következő oldalon kattintson a „Kupon beváltása” feliratra, gépelje be a kapott kuponkódot a megjelenő mezőbe, majd kattintson a „Kupon beváltása” gombra.

A kupon 2021. december 31-ig váltható be és 30 napos hozzáférést biztosít.

A FilmBox+ internetes alkalmazás az egy hónapos időszakot követően a Szabadidő kiegészítő csomag előfizetése esetén érhető el. Az új Szabadidő kiegészítő csomag széles kínálatában mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő programokat természettudományi, ismeretterjesztő, film és felnőtt tartalmak területén.

A Szabadidő kiegészítő műsorcsomag már 699 Ft/hó-tól előfizethető weben, személyes ügyfélszolgálati irodáinkban vagy a 1211-en hívható telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is.

Jó szórakozást kívánunk!

Oldal tetejére