5 perc angol a mindiGO TV műsorán nyereményjátékkal

  • 2019. október 15.

Október 14-én elindult az 5 Perc Angol tévésorozat, amelyet minden nap ELŐFIZETÉSI DÍJ NÉLKÜL nézhet a mindiGO tv műsorán, akár mobilon is!

Miről szól a műsor?

A sorozat első 50 epizódja már teljesen kezdő szinttől ajánlott, de haladók is bőven találnak benne hasznos tanulnivalókat, érdekes kifejezéseket, nyelvtani összefoglalókat, és nem utolsósorban mókás jeleneteket is!

Az epizódok a Smith család életét követik Szalai Nóri magyarázataival megszakítva: a nyelviskola tulajdonos, kissé hóbortos George Smith, felesége, az aggodalmaskodó Mary és lányaik, a recepciósként dolgozó magányos Jessica, és húga, a minden lében kanál Alice életének mozzanatain keresztül tanulunk meg majd bemutatkozni, személyekről és a munkánkról beszélni, bemutatni lakóhelyünket és családunkat, megkérdezni és elmondani, hogy mennyi az idő, mindennapi tevékenységeinkről és szabadidőnkről beszélni. Ezen kívül különböző hétköznapi szituációkban is megtanulunk kommunikálni, mint például a közértben, péknél, hentesnél, zöldségesnél, benzinkúton és postán is.

5 perc Angol nyereményjáték

Az epidzódokból nem csak tanulhat, de nyerhet is az 5 perc Angol kvízjátékban! A nézőknek heti rendszerességgel lehetőségük van a műsorban elhangzott kérdésekre válaszolni a jatek@5percangol.hu e-mail címre történő üzenet küldésével. A helyes megfejtők között hetente 1 darab 3 hónapos MindiGO TV-n elérhető Epic csomag előfizetést sorsolunk ki. A részletes játékszabályzatot itt olvashatja


Nézze Ön is ELŐFIZETÉSI DÍJ NÉLKÜL, akár mobiltelefonon az 5 Perc Angol nyelvleckéket és nyerjen!


ERDEKEL GOMB.png


Töltse le az applikációt az alábbi linkeken:

Oldal tetejére