A mindigTV GO szolgáltatás

A mindigTV GO applikációként is letölthető mobiltelefonjára.
Bővebb televíziós csatornakínálattal, új funkciókkal és folyamatosan frissülő videotékával várja Önt.

A szolgáltatás legtöbb része ingyenes minden aktív mindigTV PRÉMIUM előfizető részére, igénybevételéhez csupán egy regisztrációra van szükség.


Regisztráljon most és nézze kedvenc tv műsorait mobilon vagy számítógépen bárhol, bármikor!

Az előfizetés részletes leírása itt olvasható>>

mindigtvgo.hu


Töltse le az applikációt az alábbi linkeken:


A mindigTV GO az Antenna Hungária interneten keresztül elérhető tartalomszolgáltatása, amiben televíziós csatornák adása, filmek és élő közvetítések is nézhetők számítógépen, vagy mobil applikáción keresztül. A mindigTV GO szolgáltatást egy egyszerű regisztráció után ingyenesen használhatják a felhasználók, de lehetőség van a kínálat bővítésére is előfizetéses csomagok választásával A szolgáltatásban a mindigTV PRÉMIUM előfizetőknek további díj felszámítása nélkülelérhetővé teszünk, a kártyaszám vagy VSC ID megadása után a csomagjukban szereplő azon csatornákat, amelynek online terjesztéséhez a csatornatulajdonos hozzájárult.

Televízióadások: A mindigTV GO szolgáltatás felületén az ingyenesen elérhető 14 televízió-csatorna (M1 HD, M2 HD, Duna HD, M4 Sport HD, M5 HD, Duna World HD, Balaton TV, Heti TV, FIX TV, D1, Bónum, PAX TV, FIT HD,Esport Guru) mellett a mindigTV PRÉMIUM előfizetéssel, a kínálatban szereplő további közel 50 csatornához is díjmentesen hozzáférhet. Nézze kedvenc műsorait élőben, bárhol is legyen az országban!

Folyamatosan frissülő videos tartalmak: Böngésszen a filmek és sorozatok tartalmai között minden nap a videótárban, vagy nézze vissza kedvenc műsorait 7 napig a megújult műsorújságból.


Előfizethető tartalmak:

Egyedülálló újdonság a tematikus Gyerek műsorcsomag 10 gyerekcsatornával (BABY TV, Boomerang, Cartoon Network, Disney, JimJam, Minimax, Nickelodeon, Nick Junior, Nicktoons, TV2 Kids) és kicsiknek és nagyoknak is tartalmas szórakozást biztosító videókkal.

Elérhetővé vált a TV Max csomag 64 csatornával, melyhez választható még a Szabadidő kiegészítő csomag is további 6 tematikus csatornával (Animal Planet, Discovery Science, Fimbox, Prémium, Nat Geo Wild, The Fishing and Hunting Channel, Viasat History) is.

A mindigTV PRÉMIUM előfizetők számára pedig a Családi + csomag készül, melyben a hagyományos televíziós előfizetés mellé további 18 izgalmas televízió csatorna fizethető elő (Film Cafe, Viasat 6, Travel Channel, Zenebutik, Comedy Central Family, Epic Drama, Fem3, Sony Movie channel, Sony Max, CBS Reality, Film Mania, Viasat Explore, Viasat Nature, ATV Spirit, Muzsika, Food Network, Investigation Discovery, EXTREME SPORT).

Hamarosan elérhető a Videótár, mely előfizetéssel egy rendszeresen megújuló népszerű sorozatokat felvonultató téka érhető el, ahol mindenki megtalálhatja a számára érdekes tartalmakat a thrillerektől a történelmi kosztümös sorozatokig.

A mindigTV GO applikáció nem csak a televíziós tartalmaknak ad otthont, hanem számos élő közvetítés és koncertfelvétel is elérhető a felületen. Itt kapott helyet a Raktárkoncertek valamennyi felvétele.

A sport iránt érdeklődők számára is sok népszerű és egyedi tartalmat kínálunk.

Ingyenesen elérhető az M4 Sport csatorna valamit hazai és nemzetközi e-sportnak otthont adó Esport Guru csatorna is. Az előfizetéses csomagok révén akár további 4-5 sportcsatorna is elérhető HD minőségben,az applikációban (Sport1, Sport2, Spíler1, Spíler2, Aréna 4) és lehetőség lesz a Spíler + előfizetés megrendelésére is.

A kosárlabda szezon indulásával a hazai és nemzetközi kosárlabda mérkőzések élőben láthatók a mindigTV GO felületén. A HUNBASKET csomagban a magyar NB I/A férfi és női bajnokság mérkőzései követhetők élőben, az összes közvetítésre alkalmas helyszínről. EUROBASKET csomagunkban a Falco Vulcano Energia KC Szombathely összes BL mérkőzése magyar kommentárral és hetente egy, a forduló legnagyobb érdeklődésre számot tartó rangadója tekinthető meg élőben. Az Euroliga és az Európa-kupa 2020/21-es mérkőzéseiből válogatás élőben játéknaponként maximum három kiemelt mérkőzés közvetítése. A szolgáltatást 2021-ben a bajnoki szezonok döntő meccséig biztosítja a Szolgáltató.

Előfizetéses csomagjainkat a mindigTV GO weboldalon fizetheti. Továbbá megrendelheti személyesen ügyfélszolgálati irodánkban és a call centeren keresztül is.

  • Több mint 80 televízió műsorújsága: Nézze meg a programok tartalmának részletes leírását, és keressen rá kedvenc műsoraira!
  • Emlékeztető funkció: Nem fog lekésni kedvenc filmjeiről, sportműsorairól, ugyanis beállítástól függően a műsor indulása előtt értesítést kaphat telefonjára. Állítson be emlékeztetőt!
  • Kedvencek funkció: Jelölje be kedvenc csatornáit, és érje el azokat egy kattintással!

Oldal tetejére