MinDig TV
  • 2020. január 20.
Az írók néha a jövőbe utaztatják a főhőseiket, máskor a múltba engednek beavatkozást.
MinDig TV Extra
  • 2020. január 20.
Több oka is lehet annak, ha nem fejeznek be egy építkezést. A Nat Geo TV utána járt néhány példának.
MinDig TV
  • 2020. január 16.
Lengyelország középkori történelme igen fordulatos volt és sok ponton kapcsolódik Magyarországéhoz.
MinDig TV Extra
  • 2020. január 16.
Sok nagyszerű paripa híre maradt fent a régmúltból, de olyan ló, mint Kincsem, csak egy volt.
MinDig TV
  • 2020. január 13.
Egy új kapcsolatba mindig egy kicsit bizonytalanul, de azért reménykedve lép be az ember.

Zene minden mennyiségben – új zenecsatorna a MinDig TV kínálatában

MinDig TV
  • 2016. augusztus 24.

Zene mindig és mindenhol. Amióta a kazettás magnókat és a lemezjátszókat felváltották a legkülönbözőbb méretű, rádióadások fogására alkalmas technikai eszközök, a zene még egyszerűbben lehet része az életünknek, hiszen most már minden élethelyzetben hallgathatjuk a kedvenc számainkat.

Kép forrása: 24.hu Kép forrása: 24.hu

Zene minden mennyiségben – új zenecsatorna a MinDig TV kínálatában

Zene mindig és mindenhol. Amióta a kazettás magnókat és a lemezjátszókat felváltották a legkülönbözőbb méretű, rádióadások fogására alkalmas technikai eszközök, a zene még egyszerűbben lehet része az életünknek, hiszen most már minden élethelyzetben hallgathatjuk a kedvenc számainkat. Ehhez a televízió annyi pluszt tehet még hozzá, hogy a fülünk mellett itt a szemünk is részesül az élvezetből. Amióta divatba jöttek a klipek, azóta legalább annyira nézzük is a zenét, mint hallgatjuk.

Az augusztus közepétől nézhető új zenecsatorna műsorvezetői között Fresh Andit és Jabin Petit üdvözölhetjük. Fresh Andi maga is zenész, énekesnő, Peti pedig DJ-ként is fellép, valamint ismerős lehet a nézőknek az Éden Hotel 3. szériájából.
A zenei világhoz híven lesz rengeteg klip, lesznek slágerlisták –például a Zenebutik TOP 10- és igyekeznek a legkülönbözőbb zenei stílusok iránt érdeklődőket megszólítani és szórakoztatni. Természetesen kiemelt figyelmet kapnak a hazai előadók produkciói is (Hungerő címmel lesz naponta több alkalommal is válogatás magyar előadók dalaiból).

Ha egy egyszerű szóviccel szeretnénk rávilágítani az új csatorna értékeire, akkor azt írhatjuk, hogy míg az alkohol butít, addig a zene butik.

A Zenebutik –a szintén újonnan indult Izaura TV-vel együtt- megtalálható a MinDig TV kódolatlanul nézhető csatornakínálatában.

Oldal tetejére