MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 21.
A végtelen űrben keringve, az űrhajót elhagyva még inkább kiszolgáltatottnak érezheti magát az ember.
MinDig TV
  • 2019. augusztus 21.

Van, aki a saját boldogságát keresi, és van, aki másoknak segít a boldogság elérésében.
MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 19.
Nincs annál rettenetesebb, mint ártatlanul börtönbe kerülni. Talán csak az, ha mindezt az a személy okozza, akit addig a legjobban szerettünk.

MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 15.
Meglepő a vámpíros történetek hatalmas sikere a fiatalok körében.
MinDig TV
  • 2019. augusztus 15.
A legtöbb ember szereti, ha rend van a háza körül. És van, aki a rendrakást is magára vállalja.

Zene minden mennyiségben – új zenecsatorna a MinDig TV kínálatában

MinDig TV
  • 2016. augusztus 24.

Zene mindig és mindenhol. Amióta a kazettás magnókat és a lemezjátszókat felváltották a legkülönbözőbb méretű, rádióadások fogására alkalmas technikai eszközök, a zene még egyszerűbben lehet része az életünknek, hiszen most már minden élethelyzetben hallgathatjuk a kedvenc számainkat.

Kép forrása: 24.hu Kép forrása: 24.hu

Zene minden mennyiségben – új zenecsatorna a MinDig TV kínálatában

Zene mindig és mindenhol. Amióta a kazettás magnókat és a lemezjátszókat felváltották a legkülönbözőbb méretű, rádióadások fogására alkalmas technikai eszközök, a zene még egyszerűbben lehet része az életünknek, hiszen most már minden élethelyzetben hallgathatjuk a kedvenc számainkat. Ehhez a televízió annyi pluszt tehet még hozzá, hogy a fülünk mellett itt a szemünk is részesül az élvezetből. Amióta divatba jöttek a klipek, azóta legalább annyira nézzük is a zenét, mint hallgatjuk.

Az augusztus közepétől nézhető új zenecsatorna műsorvezetői között Fresh Andit és Jabin Petit üdvözölhetjük. Fresh Andi maga is zenész, énekesnő, Peti pedig DJ-ként is fellép, valamint ismerős lehet a nézőknek az Éden Hotel 3. szériájából.
A zenei világhoz híven lesz rengeteg klip, lesznek slágerlisták –például a Zenebutik TOP 10- és igyekeznek a legkülönbözőbb zenei stílusok iránt érdeklődőket megszólítani és szórakoztatni. Természetesen kiemelt figyelmet kapnak a hazai előadók produkciói is (Hungerő címmel lesz naponta több alkalommal is válogatás magyar előadók dalaiból).

Ha egy egyszerű szóviccel szeretnénk rávilágítani az új csatorna értékeire, akkor azt írhatjuk, hogy míg az alkohol butít, addig a zene butik.

A Zenebutik –a szintén újonnan indult Izaura TV-vel együtt- megtalálható a MinDig TV kódolatlanul nézhető csatornakínálatában.

Oldal tetejére