MinDig TV
  • 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 19.
Nincs annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy fasírtban lévő házaspár kénytelen közös laktérben élni.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 17.

Számos történet visszatérő motívuma, hogy az ember saját maga elől, a múltja elől menekül, de az mindig utoléri őt. De mi van akkor, ha valaki a jövője elől futna el?
MinDig TV
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
MinDig TV
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.

Vissza a feladónak – A mestergyilkos: Feltámadás című film az RTL Klub műsorában

MinDig TV
  • 2018. március 8.

Minden területnek megvannak a kiemelkedő képességű szakemberei, nincs ez másként a bérgyilkosok között sem.

  Kép forrása: https://filmtrailer.hu/ Kép forrása: https://filmtrailer.hu/

Arthur Bishop bár diszkréten dolgozik, de egy szűk körben mindenki tudja róla, hogy bárkit képes likvidálni, lakjon a legelzártabb erődbe vagy őrizze egy kisebb hadsereg a nyugalmát.

Bishopnak ráadásul védjegye, hogy az akciói természetes halálesetnek vagy balesetnek látszanak, a szándékosság még csak fel sem merül.

Éppen ezt a tudását szeretné kihasználni egy régi ismerőse, aki annyira okosnak hiszi magát, hogy jó ötletnek gondolja a világ legjobb bérgyilkosát megzsarolni.

Pedig Bishop már visszavonult és békésen éldegélne tengerparti házában. De ha már megszólították, feladja nyugodt hátköznapjait és a tőle megszokott hatékonysággal lát hozzá a rábízott feladat elvégzéséhez.

Bishop persze nem naiv és tudja, hogy csak akkor szabadulhat, ha a megbízóját hallgattatja el, de ehhez eléggé körülményes módon lesz csak lehetősége.

A mestergyilkos szériának - Jason Stathem főszereplésével - volt már egy része, melynek eredetijét pedig 1972-ben forgatták le. Abban Charles Bronson játszotta Bishop szerepét. Nagyon passzolt neki is a karakter, de abban a filmben nem remélhettük a folytatást, ellenben a 2010-es évek elején elkészült remake-kel, ahol érezhető volt, hogy visszatér még a filmvászonra a karakter.

A mestergyilkos: Feltámadás című filmet március 11-kén, vasárnap, 21 óra 55 perces kezdéssel nézhetik meg az RTL Klub műsorában.

Oldal tetejére