mindigTV
  • 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
mindigTV
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 19.
Elképesztő elegancia a bűnözésben és az öltözködésben is.

Vidám pillanatok bárhol, bármikor

mindigTV
  • 2016. április 26.

Comedy Central videotéka a MinDig TV Applikációban

A Comedy Central csatorna munkatársai biztosan ismerik Karinthy Frigyes mesterünk híres mondását, ami így szól: Humorban nem ismerek tréfát! Ez az idézet annak kapcsán került fel a blog jegyzőjének tollvégére, hogy elképzelte, milyen lenne, ha ma élne és írna szövegeket, bohózatokat Karinthy Frigyes. Hogy szólna a modern Tanár úr kérem okostelefonon?

Kikapcsolódásra, szórakoztató pillanatokra mindenkinek szüksége van, és ebben hűséges társunk a Comedy Central –a magyar humorcsatorna-, amely műsorán természetesen nem csak magyar készítésű műsorok láthatóak, de kétségkívül tiszteletet érdemlő mértékben láthatóak a csatornán hazai művészek által készített produkciók is. Ezek közül válogatva került összeállításra a mindigTV App Comedy Central videotékája is.

Az egyik ilyen emblematikus műsor a Comedy Central saját gyártású stand-up comedy műsora, melyben számos az óta ismerté és népszerűvé vált humorista mutatkozhatott be az évek során. A korábban itt szereplő Kőhalmi Zoltán pedig már egy egész estés, önálló műsorral jelentkezhetett a csatornán (pont most áprilisban volt az önálló műsorának a premierje). A Central Comedy Bemutatja színpadán olyan nagyágyúkat is láthatunk, mint Laár András, Galla Miklós és Orosz György. Rövid, de annál ütősebb a Susogós mackók sorozat, melyben a két lakótelepi medve, Brendon és Sanya beszéli meg az élet nagy dolgait. Bár felfogásuk néha egészen egyedi, de mégis sokszor lehet azonosulni a problémáikkal. Aránylag új műsornak számít a csatornán a Készhelyzet, melyben színészek és más hírességek improvizációs készségét teszik próbára a műsor készítői, Hajós András vezényel. Érdemes végignézni, hogyan állt helyt például Scherer Péter, Soma Mamagésa, Lakatos Márk, Trokán Nóra, vagy épp Fluor Tomi. Külön ajánljuk a műsorok végén a sztárinterjúkat István Kovács-csal. :)

És ez még csak a kezdet, a kínálat bővül.

Humorforrásra bármikor szüksége lehet az embernek, hiszen néhány önfeledt pillanat könnyen feloldhatja egy nehéz és fárasztó nap zsibbadását, ezért is jó hír, hogy a mindigTV Applikációban elérhető a Comedy Central videotéka kínálata is.

Oldal tetejére