MinDig TV
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.
MinDig TV
  • 2019. május 17.
Négy jó barát egy nap arra ébred, hogy szeretné motoron keresztül szelni Amerikát.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 16.
A férfiak nagy része két dologról szokott álmodozni: a lányról, akibe szerelmes és arról, hogy szuper képességei vannak.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 13.
Az egész világ figyelte a híreket, amikor 33 chilei bányász rekedt a föld alatt és hatalmas összefogással igyekeztek megmenteni őket.

Vendégek és vendéglátók – A Royal Palace hősei a Filmbox műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. december 31.

A franciák számára még napjainkban is különös érzés arra az időszakra gondolni, amikor a II. világháború ideje alatt országuk megszállás alatt állt.

Kép forrása:  https://port.hu/ Kép forrása: https://port.hu/

Nagyon sokan viselkedtek azokban az években hősiesen, harcolva ott, ahol éppen lehetőségük nyílt rá. Az egyik ilyen helyszín a luxusszállodák világa volt, melyekből jellemzően német katonai hadiszállás lett, és az itt lévő katonáktól és magas rangú tisztektől nagyon sok értékes információt tudhattak meg az alkalmazottként ott dolgozó franciák.
A Royal Palace ráadásul a német hírszerzés központja volt, azaz itt még több értékes hírmorzsát lehetett összegyűjteni. A francia ellenállás nem is tétlenkedett, kémhálózat kiépítését kezdte meg a szállodák között, a titokzatos „D’Artagnan” fedőnevet viselő személy vezetésével, akiről senki sem tudja, hogy ki lehet, de mindenkinek van a személyére ötlete.
A kaotikus napokat csak tovább nehezíti, amikor egy zsidó család kér menedéket a hotelben, nem is sejtve, hogy ki lakják jelenleg a szobákat.
A Royal Palace hősei című filmet január 1-én, kedden, 13 óra 50 perces kezdéssel nézhetik meg a Filmbox műsorában, mely adó elérhető a MinDig TV Extra Családi Csomagjában.

Oldal tetejére
});