MinDig TV Extra
  • 2019. október 14.
Van, akinek nem elég, ha jó, a legjobb akar lenni.
MinDig TV
  • 2019. október 9.
Van, aki hamar megnősül, és van, akinek hosszabb az útja a családalapításig.
MinDig TV Extra
  • 2019. október 7.
Aki már sokat megtapasztalt, annak mindig lesznek fenntartásai egy túl egyértelmű bűnesetkor.
MinDig TV
  • 2019. október 7.
Új évaddal jelentkezik a népszerű gasztro-tehetségkutató, A Séfek Séfe
MinDig TV
  • 2019. október 2.
Sokan harcoltak 1848-49-ben az ország szabadságáért, és sokan fizettek ezért az életükkel.

Vendégek és vendéglátók – A Royal Palace hősei a Filmbox műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. december 31.

A franciák számára még napjainkban is különös érzés arra az időszakra gondolni, amikor a II. világháború ideje alatt országuk megszállás alatt állt.

Kép forrása:  https://port.hu/ Kép forrása: https://port.hu/

Nagyon sokan viselkedtek azokban az években hősiesen, harcolva ott, ahol éppen lehetőségük nyílt rá. Az egyik ilyen helyszín a luxusszállodák világa volt, melyekből jellemzően német katonai hadiszállás lett, és az itt lévő katonáktól és magas rangú tisztektől nagyon sok értékes információt tudhattak meg az alkalmazottként ott dolgozó franciák.
A Royal Palace ráadásul a német hírszerzés központja volt, azaz itt még több értékes hírmorzsát lehetett összegyűjteni. A francia ellenállás nem is tétlenkedett, kémhálózat kiépítését kezdte meg a szállodák között, a titokzatos „D’Artagnan” fedőnevet viselő személy vezetésével, akiről senki sem tudja, hogy ki lehet, de mindenkinek van a személyére ötlete.
A kaotikus napokat csak tovább nehezíti, amikor egy zsidó család kér menedéket a hotelben, nem is sejtve, hogy ki lakják jelenleg a szobákat.
A Royal Palace hősei című filmet január 1-én, kedden, 13 óra 50 perces kezdéssel nézhetik meg a Filmbox műsorában, mely adó elérhető a MinDig TV Extra Családi Csomagjában.

Oldal tetejére