MinDig TV Extra
  • 2019. április 25.
A gaztettekhez pénz kell, mégpedig nem is kevés, ha komoly szinten űzi az ember.
MinDig TV
  • 2019. április 25.
A magyar tévénézők szeretnek játszani, szívesen teszik próbára műveltségüket és ügyességüket, főleg, ha komoly nyeremény vár a jól teljesítőkre.
MinDig TV
  • 2019. április 23.
A tavaszi szünet időszakában kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora a MinDig TV felhasználói számára
MinDig TV
  • 2019. április 22.
Vigyázz, hogy mit kívánsz, szól a mondás, de van, amikor igazán örül az ember, ha teljesül egy régi vágya.

MinDig TV Extra
  • 2019. április 22.
Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.

Vagány rágcsálók – az Alvin és a mókusok című film a Mozi+ műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. október 24.


A három örökmozgó mókus szombaton és vasárnap is bemutatja páratlan képességeit a Mozi+ nézőinek.

Kép forrása: https://port.hu/ Kép forrása: https://port.hu/

Talán a mókus is az állatoknak abba a kategóriájába esik, hogy nagyon aranyos, ahogy ropogtatja a mogyorókat és a tobozokat, de nem biztos, hogy akkor is örömmel hallgatnánk a tevékenységét, ha a lakásunkban tenné ugyanezt.
Dave Seville egy gyenge pillanatában három mókust fogadott örökbe, és ezek a kis huncutok ráadásul sokkal szélesebb körű érdeklődést mutatnak a világ dolgai iránt, nem elégszenek meg a csonthéjasok felnyitásával.
Három izgága mókussal együtt lakni igazán embert próbáló feladat, amit csak tovább nehezít, hogy ezek az állatok nem igazán a szófogadásukról híresek. Azonban bármilyen kalamajkába is keverednek, nehéz megharagudni az apróságokra. Ez alkalommal a zenei sikerek mellett a tanulás is előtérbe kerül, és még egy mókuslányok alkotta rockbandais Alvinék látókörébe kerül.
A Mozi+ hétvégi műsorában a mozifilm sorozat 2. és 3. részét is megnézhetik, előbbit október 27-én 12 óra 45 perces kezdéssel, majd másnak 12 órától a folytatását. A Mozi+ műsora elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });