mindigTV
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. szeptember 3.
Neked könnyen megy az ismerkedés?
mindigTV
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. augusztus 21.
Két embert összeköthet a vonzalom, de a közös érdek is.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. augusztus 12.
Jól szabott öltönyök és pofonok.

Újra itt van, újra itt van...

mindigTV
  • 2016. február 16.

Beindult a fociszezon, itt a Bajnokok Ligája.

A tavasz közeledtének első csalhatatlan jele, ha megkezdődnek a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő mérkőzései. Az igazi football rajongónak ilyenkor a keddi és szerda esti programja nem kétséges, szent és sérthetetlen az élő közvetítések nézése az M4 Sport csatorna főműsoridejében. Már ezen a héten két igen látványosnak ígérkező párharcot láthatunk: kedden este -19 óra 45 perctől kezdődik a műsor- a PSG-Chelsea összecsapást, míg másnap este - ugyanezzel a kezdési időponttal- az AS Roma-Real Madrid mérkőzését. Az idei évben a párizsi csapat tűnik az esélyesebbnek, jó eséllyel ők fogják nyerni a párharcot, míg a szerdai napon az AS Romától már a tisztes helytállás is elfogadható lehet. Miután a nyolcaddöntők meccsnapján mindig két összecsapást bonyolítanak le egy időben, az élőben közvetített meccs után egy összefoglalót is lead az M4 Sport adó (kedden 22.45-től, szerdán pedig 23 órától).

De persze nem csak a labdarúgás iránt érdeklődőké a világ az M4 Sport műsorában. Csütörtök este -a jégkorongozók MOL Ligájának rájátszásából láthatnak egy élő közvetítést - 19 óra 30-tól-, míg péntek este a kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjének egyik összecsapása -a Szolnok és az Alba Fehérvár meccse- lesz látható 20 órától (a hétvégén a kupagyőztesre is fény derül, mert szombaton már az elődöntőket, vasárnap pedig a döntőt is megrendezik, utóbbi vasárnap 17 órától az M4 Sporton is látható lesz). A hétvége műsorában a kosárlabda mellett még a labdarúgás is kiemelt adásidővel kerül be, hiszen lesz forduló az OTP Bank Ligában és a másodosztályban is, számos élő közvetítéssel az M4 Sporton.

Az M4 Sport adása kódolatlanul, előfizetési díj nélkül érhető el a mindigTV-n HD minőségben, és mindigTV Applikációval is élőben nézhetjük.

Oldal tetejére