MinDig TV Extra
  • 2019. július 15.
Mindenki elgondolta már, hogy miként bosszulná meg, ha valaki a szeretteit bántaná.
MinDig TV
  • 2019. július 15.
Idén a dél-koreai Kvandzsu ad otthont a vizes világbajnokság sporteseményeinek.
MinDig TV
  • 2019. július 11.
Kelet számunkra csupa titok, próbáljuk megérteni, de ez nem mindig egyszerű.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 11.
Egy olyan műalkotás felbukkanása, amelyik egy vagyont érhet, sok mindenki fantáziáját megmozgatja.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 8.
Akinek van háziállata, biztosan nehéz szívvel hagyja egyedül a kedvencét.

Tudomány és történelem a Spektrumban

MinDig TV Extra
  • 2016. február 17.

A Spektrum TV műsorkínálata igazán érdekes témákat jár körül a hét minden napján.

Én azért szeretem az ilyen jellegű, tematikus adókat, mert biztos lehetek abban, hogy bármikor kapcsolok oda, tartalmas, érdekes műsort nézhetek, amely mindig tágítja az ismereteimet. A Spektrum TV február 13-14.-i hétvégéjén a háborús történelmi filmek állnak a középpontban. Szombat és vasárnap este -20 órától- „A vietnami háború az előzményektől a következményekig” háromrészes sorozat első két epizódját tekinthetik meg. A vietnami háború teljes történetét feldolgozó mini sorozat egészen napjainkig követi a hatásokat. Este 21 órától mind a két napon a „Náci párt felemelkedése” című sorozat aktuális részei nézhetők meg, majd a II. világháború eseményeinek újszerű, a legkorszerűbb technikai eszközökkel készült és a legújabb kutatási eredményeket is feldolgozó, „A 2. világháború HD-ben” sorozat részeinek kezdődik a vetítése (22 órától).


Ugyanebben a műsorsávban most pénteken és a következő hétfőn az „Útikalauz a bolygókhoz” látható. Segítségével a nappalinkból, a kedvenc fotelünkben ülve tehetünk űrutazást a naprendszerben. Utána az „Elhagyott városok” majd az „Emberiség története” újabb epizódjai kerülnek adásba.


A Spektrum TV szándéka szerint a tudományt érthetően és szórakoztatóan kívánja a nézők elé tárni, illetve a világ érdekességeit bemutatni. Műsoraiban elsősorban a tudomány, technika, történelem és természet témáival foglalkozik


A Spektrum TV elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában!

Oldal tetejére