MinDig TV
  • 2020. február 17.
2020 február 17 és 29. között minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Spektrum TV műsorát.
MinDig TV
  • 2020. február 17.
Vannak olyan bűnök, amelyek a hozzátartozók szemében sohasem évülnek el.
MinDig TV Extra
  • 2020. február 17.
Vannak kecses repülőgépek és vannak hatalmas óriások, melyekkel kapcsolatban minden alkalommal elcsodálkozik az ember, hogy képesek a levegőbe emelkedni.
MinDig TV
  • 2020. február 16.
2020 február 16 és 28. között minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a LiChi TV műsorát.
MinDig TV
  • 2020. február 13.
Mi a jobb: az előadásod vagy a jelmezed? Legyen mind a kettő szuper!

Történelmi forgatag – a Koronás sas című sorozta az M5 műsorában

MinDig TV
  • 2020. január 16.

Lengyelország középkori történelme igen fordulatos volt és sok ponton kapcsolódik Magyarországéhoz.

Kép forrása: https://www.spidersweb.pl/ Kép forrása: https://www.spidersweb.pl/

A lengyel nép is sokszor harcolt azért, hogy országa ne más hatalom részeként létezzen, hanem önálló állam legyen. A sorozat története Lokietek Ulászló uralkodása alatt kezdődik, mégpedig 1330-ban. Lokietek Ulászló öt éve ült fel a trónra, azaz koronázták meg, és bár már szép sikereket ért el a lengyel területek egyesítésében, de katonái továbbra is ádáz küzdelmet folytatnak a Német Lovagrenddel.

A király lányát, Erzsébetet, a magyar uralkodó, Károly Róbert vette feleségül. De még nincs párja a fiának, Kázmérnak. Számára egy litván hercegkisasszonyt szemelt ki az apa, akivel össze is házasodik a trónörökös. Ez egy olyan időszak, amikor a politikai érdekek sokkal fontosabbak, mint az, hogy két ember szereti-e egymást, de azért reméljük, hogy boldog lesz a fiatalok házassága.
De a küzdelem messze nem ért még véget, és ha a közelben az ellenség, akkor érdemes barátokra is szert tenni a szomszédok között, akár egy házasság révén.

A Koronás sas című lengyel történelmi filmsorozat új epizódjait vasárnap esténként, 21 órai kezdéssel nézhetik meg az M5 televízió műsorában, de ingyen és élőben követhetik figyelemmel a mindiGO TV alkalmazás használatával is.

Oldal tetejére