mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. június 4.
Egy testvér lehet támasz, de olykor idegesítő is.
mindigTV
  • 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. május 21.
Hawaii bármely pontja önmagában is tökéletes díszlet egy mozifilmhez, nem véletlen, hogy szívesen forgatnak errefelé.
mindigTV
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?

Történelmi fegyverek a Discovery Channel új sorozatában

MinDig TV Extra
  • 2016. február 25.

A minket körülvevő világ érdekességeit és titkait exkluzív műsoraiban bemutató Discovery Channel új sorozatában Paul Shull történelmi fegyvereket kelt életre.

Történelmi fegyverek a Discovery Channel új sorozatában

A minket körülvevő világ érdekességeit és titkait exkluzív műsoraiban bemutató Discovery Channel új sorozatában Paul Shull történelmi fegyvereket kelt életre. A történelmet és a fegyvereket egyaránt imádó Paul "A fegyvervadász" címet viselő sorozatban legendás fegyvereket mutat be, kezdve a középkori kardoktól egészen a tankokig bezárólag. A fegyverek felkutatásában és hiteles bemutatásában egy egész csapat - történészek, harctéri nyomozók, fegyvergyűjtők- állnak a műsorvezető segítségére. Az első epizódban például Shull Kanada északnyugati vidékének vadregényes erdőségeibe tart, hogy segítsen helyreállítani egy igazi ritkaságot: egy Achilles páncélvadászt. Egy másik részben Paul és csapata megpróbálja kideríteni, melyik volt a II. Világháború legprofibb mesterlövész puskája. De akár az államokat is körbejárja a csapat, hogy megtalálja és felújítsa az eredeti amerikai polgárháborús ágyúkat. "A Fegyvervadász" új részeit minden szombaton este, 21 órai kezdéssel nézheti meg a Discovery Channel műsorában. A február 27-i adás témája a mesterlövészpuskák lesznek és a csapat megpróbálja kideríteni, hogy melyik a legjobb közöttük.

A Discovery Channel kiemelt műsorai: Viharvadászok, Aranyláz a Bering-tengeren, Dynamo – varázslat a világ körül, Kíváncsiság, A túlélés törvényei, Állítólag, Hogyan készült?

A Discovery Channel műsora elérhető a mindigTV családi csomagjában.
Oldal tetejére