MinDig TV
  • 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 19.
Nincs annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy fasírtban lévő házaspár kénytelen közös laktérben élni.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 17.

Számos történet visszatérő motívuma, hogy az ember saját maga elől, a múltja elől menekül, de az mindig utoléri őt. De mi van akkor, ha valaki a jövője elől futna el?
MinDig TV
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
MinDig TV
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.

Tömjén és kénkő - az Angyalok és démonok a Mozi+ műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. február 26.


Dan Brown nem olyan régen jelentkezett legújabb regényével, így éppen aktuális lehet az egyik korábbi műve alapján készült film újranézése.

Kép forrása: http://cinemasins.com/ Kép forrása: http://cinemasins.com/

Ha isten velünk, akkor kicsoda ellenünk? – tehetné fel az ismert kérdést Robert Langdon professzor, Brown regényeinek elmaradhatatlan tudós főszereplője.

A professzor kíváncsisága kiapadhatatlan, és a tudásszomj olykor bizony ártalmas lehet az egészségre is. Pedig egy igazi tudós sohasem akar senkinek sem ártani, hacsak azzal nem, hogy megfejti a titkokat és nyilvánosságra hozza.

Langdon professzor ez alkalommal egy igen jelentős hatalommal bíró földalatti szervezet, az illuminátusokról szóló régi iratok tanulmányozása közben ébred rá, hogy talán újra aktivizálta magát a titkos társaság.

Az illuminátusok nem fogadják kedvesen azokat, akik a titkaik után érdeklődnek, de Langdon professzor a szembe álló félben, a katolikus egyházban is egy elszánt harcosra lel, miközben ő maga két tűz között próbál leleplezni és túlélni egyszerre.

A professzor végül Rómába utazik, ahol ez alkalommal is segítőre lel egy csinos és okos hölgy személyében, és megindul a gyilkos hajsza az idővel és a rejtett ellenségekkel szemben.

Győzni pedig csak az igazság felfedésével lehet, így igazán nagy a tét.

Az Angyalok és démonok című film vetítésére február 27-kén, kedden, 10 óra 20 perces kezdéssel kerül sor a Mozi+ műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére