MinDig TV Extra
  • 2019. október 14.
Van, akinek nem elég, ha jó, a legjobb akar lenni.
MinDig TV
  • 2019. október 9.
Van, aki hamar megnősül, és van, akinek hosszabb az útja a családalapításig.
MinDig TV Extra
  • 2019. október 7.
Aki már sokat megtapasztalt, annak mindig lesznek fenntartásai egy túl egyértelmű bűnesetkor.
MinDig TV
  • 2019. október 7.
Új évaddal jelentkezik a népszerű gasztro-tehetségkutató, A Séfek Séfe
MinDig TV
  • 2019. október 2.
Sokan harcoltak 1848-49-ben az ország szabadságáért, és sokan fizettek ezért az életükkel.

Tabudöngetés tabuk nélkül a Spektrum műsorában

MinDig TV
  • 2017. október 24.

Egészen 2017. október 29-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Spektrum csatorna műsorát, melyben ez időszak alatt mutatkozik be az izgalmasnak ígérkező új műsor, a Tabukról tabuk nélkül.

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

A tabuk olyan témák, melyekről még beszélni sem illik. Négyszemközt sem, nemhogy a televízió széles nyilvánossága előtt. Ha egy ilyen műsort egy adó felvállal, az igen dicséretes dolog, de a Spektrum esetében külön kalapemelést érdemel, hogy az október 27-től vetítésre kerülő hat részes sorozat epizódjai Magyarországon készültek, és műsorvezetőnek megnyerték az egyik legizgalmasabb hazai filmszínészt, Thuróczy Szabolcsot.

A műsor szlogenje úgy szól, hogy tabukról tabuk nélkül és azt ígérik, hogy bevállalós, kemény, szókimondó lesz a sorozat. És a készítők személye alapján joggal bízhatunk abban, hogy ízlésesen lesz a műsor mondanivalója tárgyalva, mert igaz, hogy beszélni kell ezekről a helyzetekről, őszintén és hitelesen, de ugyanakkor nagyon fontos, hogy milyen kontextusban és milyen szavak által lesznek kibeszélve ezek a mélyre elfojtott titkaink.

Minden egyes résznek lesz egy saját témája – például a halál, a függőség, a másság – és a nyilatkozó személyek arcukat és nevüket vállalva beszélnek a legbelsőbb érzéseikről, amikről eddig talán még senkinek sem nyíltak meg.

A sorozat epizódjait háttérműsor fogja kiegészíteni, ahol közéleti személyiségek és szakértők segítségével beszélik át az elhangzott esetek tanulságait.

A Tabukról tabuk nélkül első epizódját október 27-én, 22 órai kezdéssel nézhetik meg a Spektrum TV műsorában.

A Spektrum a MinDig TV platform 35. programhelyén érhető el, most október 29-ig kódolás nélkül.Oldal tetejére