MinDig TV
  • 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 19.
Nincs annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy fasírtban lévő házaspár kénytelen közös laktérben élni.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 17.

Számos történet visszatérő motívuma, hogy az ember saját maga elől, a múltja elől menekül, de az mindig utoléri őt. De mi van akkor, ha valaki a jövője elől futna el?
MinDig TV
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
MinDig TV
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.

Sztárok a négyzeten, avagy a Sztárban sztár a TV2 műsorában

MinDig TV
  • 2017. szeptember 28.

A Sztárban sztár a jelenkori hazai televíziózás egyik legnépszerűbb műsora, köszönhetően annak, hogy az ismert sztár-énekesek egyedi produkciókban mutathatják meg tudásukat hétről-hétre.

Kép forrása: www.tv2.hu Kép forrása: www.tv2.hu

A műsor végső győztese az igencsak jól hangzó „Magyarország legsokoldalúbb művésze” címet nyeri el, melyért – el kell ismernünk – valóban komoly teljesítményt kell nyújtani.

Mert a versenyzőknek minden alkalommal valaki más előadó bőrébe kell belebújniuk és itt nem elég az, hogy képesek legyenek a hangját és a éneklési stílusát visszaadni, de külsőségekben is teljesen meg kell idézniük a zeneszám eredeti előadóját.

Ebben pedig az sem lehet akadály, ha egy férfi énekesnek jut egy női sztár.

A felkészülés során igen alaposan végigmennek a kiválasztott énekes stílusán. A mozgása, jellegzetes kézmozdulatai mind ugyanígy szükségesek a meggyőző előadáshoz, mint az öltözék vagy a hajviselet.

A produkciókat azután egy négytagú zsűri értékeli – szóban és pontokkal is –, melynek az idei évben Stohl András és Papp Szabi is tagja lett (Liptai Claudia és Majka mellett).

A tévénézők pedig hálásak a látványos produkciókért és azért is, hogy minden egyes előadás alkalmával akár két kedvencüket is láthatják: az előadót és a megidézett énekest.

A Sztárban sztár egyenlő feltételeket nyújt mind két nemnek, így hat női és hat férfi versenyző kezdte meg a vetélkedés.

A Sztárban sztár aktuális adásait vasárnaponként – 18 óra 50 perces kezdéssel – nézhetik meg a TV2 műsorában.

Oldal tetejére