MinDig TV Extra
  • 2019. október 14.
Van, akinek nem elég, ha jó, a legjobb akar lenni.
MinDig TV
  • 2019. október 9.
Van, aki hamar megnősül, és van, akinek hosszabb az útja a családalapításig.
MinDig TV Extra
  • 2019. október 7.
Aki már sokat megtapasztalt, annak mindig lesznek fenntartásai egy túl egyértelmű bűnesetkor.
MinDig TV
  • 2019. október 7.
Új évaddal jelentkezik a népszerű gasztro-tehetségkutató, A Séfek Séfe
MinDig TV
  • 2019. október 2.
Sokan harcoltak 1848-49-ben az ország szabadságáért, és sokan fizettek ezért az életükkel.

Szolgálunk és élünk – a Csendőrsztorik Toszkánában a Story4 műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. december 10.

A magyar tévénézők szeretik az olasz rendőrségi sorozatokat, mert nagyon szép tájakon játszódnak és inkább szórakoztatóak, mint ijesztőek.

Egy olasz tévésorozat savát és borsát a helyiek temperamentumos élete adja meg. Itt még egy egészen egyszerű szóváltás is sokkal látványosabb, hiszen folyamatosan gesztikulálnak a mondanivaló mellé. Egy csendőrség élete pedig mindig izgalmas, nincsenek egyhangú napok, hiszen ha éppen nincsen semmi ügy, ami után nyomozni kell, akkor nem árt felkészülni arra, ami bekövetkezhet.
Ebben a sorozatban is egy kisváros élete van a középpontban, ami semmi más nem védhet meg attól, hogy uralma alá hajtsa a bűnözés, mint a csendőrök éber és soha nem lankadó aktivitása.
De a csendőr is ember, ő is hazamegy munka után a családjához, szerelmes lesz, boldog vagy éppen szomorú. És ezek a napi események elkerülhetetlenül részei lesznek a munkának, de pont ettől lesz a nézők számára érdekes és élvezhető a történet.
A Csendőrsztorik Toszkánában című sorozat aktuális epizódjait hétköznapokon – délután – nézhetik meg a Story4 műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Családi Csomagjában.

Oldal tetejére