MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 12.

A hatalmas perzsa hadsereg és a görög városállamok maroknyi harcosa közötti ádáz csatákat több mozi- és tévéfilm is feldolgozta már.
MinDig TV
  • 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 8.
A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.
MinDig TV
  • 2018. november 8.

Egészen november 11-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az AXN műsorát, melyben látványos filmeket és izgalmas sorozatokat nézhetnek ebben az időszakban is.

Szobák és lakóik - a Titkok szállodája című sorozat a TV2 műsorában

MinDig TV
  • 2018. november 5.

A szállodák mindig változó világa ideális terepe egy tévésorozatnak, hiszen egy ilyen helyen nagyon sokféle ember
megfordul és mindig történik valami.

Kép forrása: http://telenovelas.hu/ Kép forrása: http://telenovelas.hu/

Julio a testvérét keresve érkezik meg a Grand Hotelbe. Húga, Cristina ugyanis itt dolgozik, de már nagyon régen nem adott magáról életjelet, így a család Juliót bízta meg azzal, hogy keresse fel.
A hotelbe érve szembesül azzal a ténnyel a férfi, hogy a húga már nem dolgozik ott, és senki sem tud róla. Julio úgy dönt, hogy munkát vállal a szállodában, mert azt gondolja, hogy így tudhatja meg a legtöbb

részletet testvére rejtélyes eltűnéséről. A férfi helyzetét bonyolítja, hogy időközben megismerkedett egy nagyon szép nővel, Isabel Alacrónnal., aki legalább annyira leköti a figyelmét, mint Cristina húga rejtélye.
Abban biztosak lehetünk, hogy lesz számos fordulat és meglepetés, mire a két testvér egymásra talál és a végére járnak a történetüknek.

A Titkok szállodája aktuális epizódjait megtekinthetik hétköznaponként 15 óra 45 perces kezdéssel a TV2 műsorában.

Oldal tetejére
});