MinDig TV Extra
  • 2019. január 17.
A Halálos iramba hihetetlen karriert futott be a világ mozivásznain, jövőre már a kilencedik rész érkezhet a filmszínházakba.
MinDig TV
  • 2019. január 17.
A múlt században nagyon sokan vállalták a hajóutat és a bizonytalanságot, abban bízva, hogy karriert csinálhatnak az Egyesült Államokban.
MinDig TV Extra
  • 2019. január 14.
Aki katonának állt, az felkészül arra, hogy szükség esetén háborút vívjon az ellenséggel. De arra, ami ebben a filmben megtörténik, nem lehet kiképzést kapni.
MinDig TV
  • 2019. január 10.

Sok embernek lehetett már olyan rémálma, hogy nem tud kijutni egy házból vagy kertből. Ilyenkor nagy megkönnyebbülés felébredni. De mi van akkor, ha ez nem álom, hanem valóság?
MinDig TV Extra
  • 2019. január 10.


Eltérni a tucat megoldásoktól bátorságra vall és aki ezt az utat választja, jobb, ha felkészül arra, hogy bőven érhetik nehézségek.

Szobák és lakóik - a Titkok szállodája című sorozat a TV2 műsorában

MinDig TV
  • 2018. november 5.

A szállodák mindig változó világa ideális terepe egy tévésorozatnak, hiszen egy ilyen helyen nagyon sokféle ember
megfordul és mindig történik valami.

Kép forrása: http://telenovelas.hu/ Kép forrása: http://telenovelas.hu/

Julio a testvérét keresve érkezik meg a Grand Hotelbe. Húga, Cristina ugyanis itt dolgozik, de már nagyon régen nem adott magáról életjelet, így a család Juliót bízta meg azzal, hogy keresse fel.
A hotelbe érve szembesül azzal a ténnyel a férfi, hogy a húga már nem dolgozik ott, és senki sem tud róla. Julio úgy dönt, hogy munkát vállal a szállodában, mert azt gondolja, hogy így tudhatja meg a legtöbb

részletet testvére rejtélyes eltűnéséről. A férfi helyzetét bonyolítja, hogy időközben megismerkedett egy nagyon szép nővel, Isabel Alacrónnal., aki legalább annyira leköti a figyelmét, mint Cristina húga rejtélye.
Abban biztosak lehetünk, hogy lesz számos fordulat és meglepetés, mire a két testvér egymásra talál és a végére járnak a történetüknek.

A Titkok szállodája aktuális epizódjait megtekinthetik hétköznaponként 15 óra 45 perces kezdéssel a TV2 műsorában.

Oldal tetejére
});