MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
MinDig TV
  • 2018. október 15.

Teljes fordulatra kapcsolt a nyári szünet után a futballvilág, így minden héten bajnoki meccseket vagy válogatott összecsapásokat nézhetünk a tévében.
MinDig TV
  • 2018. október 10.
Amerika szereti azokat a történeteket, amelyikben valaki akadályt nem ismerve megvalósítja az álmát.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Szerencse és játék - a Blöff című film a TV2 műsorában

MinDig TV
  • 2018. július 9.


Guy Richie mára már klasszikussá érett alkotásában Brad Pritt, Jason Statham, Benicio Del Toro mellett a labdarúgóból színészé avanzsált Winnie Jones alakításában is gyönyörködhetünk.

Kép forrása: https://www.empireonline.com/ Kép forrása: https://www.empireonline.com/

Csavaros történet nagyszerűen megrajzolt különös figurákkal. A karaktereknek van egy kis Rejtő Jenői utánérzése, de ez számunkra csak még szerethetőbbé teszi őket.
A történet főszereplői egytől egyik kisstílű bűnözők, akik valamiért mindig azt hiszik, hogy túl tudnak járni bárki eszén és olyan ötleteik vannak amelyek más kobakjában fel sem merül.
Ha pedig néha sikerül valami nagyot alkotniuk, akkor elég hamar beüt valami gikszer, ami szinte előre megjósolható volna, ismerve korábbi életüket.
Történetünk elején megesik egy kisebb ékszerrablás, majd ennek következményeként néhány ember azt gondolja, hogy nincs is annál egyszerűbb, mint meglopni a tolvajt. Logikus: ha nem fizetek az áruért, akkor nagyobb hasznom lesz rajta!
Apró szépséghiba, hogy olyan embereket bíznak meg az egyes részfeladatokkal, akik szellemi képessége nem ér fel még a legegyszerűbb munka pontos teljesítéshez sem, így nagyon rövid időn belül olyan szövevényes keresztbe kavarások lesznek, amelyek kibogozásához már nem elég az erő, ide ész és szerencse is kell.
A Blöff című filmet július 9-én, hétfőn, 22 óra 45 perces kezdéssel nézhetik meg a TV2 műsorában.

Oldal tetejére