MinDig TV Extra
  • 2018. november 19.
Az ember sokszor vágyik arra, hogy valamilyen formában kommunikálni tudjon azokkal, akik már elmentek. És néha úgy érzi, hogy ez meg is történik.
MinDig TV
  • 2018. november 19.
Egy általános iskola nagy olvasztótengelye az emberiségnek, ahol a legkülönbözőbb habitusú szülők, diákok és tanárok kerülnek egészen szoros napi kapcsolatban.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 16.
November 22-én debütál a Spektrum új saját gyártású sorozata
Emir Kusturica világhírű filmrendező, színész, forgatókönyvíró és zenész emblematikus figurája a 80-as, 90-es évekbeli Közép-Kelet Európának, aki saját bőrén is megtapasztalhatta a rendszerváltás időszakát. A Spektrum legújabb saját gyártású dokumentumfilm sorozata éppen ezt a világot igyekszik bemutatni a nézőknek, melynek házigazdája maga Kusturica
MinDig TV
  • 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.

Szenteltvíz és reverenda - a Brown atya a Duna TV műsorában

MinDig TV
  • 2018. május 10.

Egy lelkész mindig a közösség központi alakja, aki szinte mindenkit ismer, mindenkiről jut el hozzá információhoz, és el is várják tőle, hogy aktív részese legyen a mindennapoknak.

Kép forrása: https://www.mediaklikk.hu/ Kép forrása: https://www.mediaklikk.hu/

A brit detektívtörténetekhez legalább annyira hozzátartozik a klasszikus, festői angol táj – a repkénnyel benőtt, évszázados kúriákkal és kastélyokkal és a hozzájuk tartozó kertekkel, valamint a bennük élő nemesi családokkal -, mint az elegáns nyomozás. Ahogy nem visel fegyvert napjainkban sem egy sima angol rendőr, úgy kerülik a fegyverhasználatot ezekben a sorozatokban is.
Ésszel, logikával, elegáns megoldásokkal legyőzni a gonoszt, ez az igazi eredmény.
A Brown atya című angol krimisorozat G. K. Chestereton azonos címet viselő novelláinak főhősét idézi meg a tévéképernyőkőn. A szerző a műveiben a nyomozás mellett teológiai és filozófiai kérdéseket is felvet, művei a jó és rossz szembenállását értelmezik.
A tévésorozat az 1950-es években egy kisvárosban, Kemblefordban játszódik. Bár idilli a környezet, sajnos nem mentes bűncselekményektől. Természetesen van a településnek hivatásos nyomozója, de Brown atya úgy gondolja, hogy több évtizedes gyóntatói tapasztalata olyan emberismerettel ruházta fel, melyek segítenek a bűnesetek gyors felderítésében.
A Duna TV műsorában már a sorozat ötödik évadának részei láthatóak, ami azt is mutatja, hogy igen népszerű, jól sikerült szériáról van szó.
A Brown atya aktuális epizódját május 13-én, vasárnap, 18 óra 35 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV-ben, de élőben követhetik figyelemmel a MinDig TV APP segítségével is.

Oldal tetejére
});