MinDig TV
  • 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 19.
Nincs annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy fasírtban lévő házaspár kénytelen közös laktérben élni.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 17.

Számos történet visszatérő motívuma, hogy az ember saját maga elől, a múltja elől menekül, de az mindig utoléri őt. De mi van akkor, ha valaki a jövője elől futna el?
MinDig TV
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
MinDig TV
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.

Szakik a kőkorszakból – a Flintstone 2. – Viva Rock Vegas az AMC műsorában

MinDig TV
  • 2017. október 2.


Jól indul az október is a MinDig TV felhasználói számára, hiszen október 2. és 15. között a nagyszerű sorozatokat és filmeket kínáló AMC tévéadó műsorát nézhetik kódolatlanul.

Kép forrása: http://www.sequelbuzz.com/ Kép forrása: http://www.sequelbuzz.com/

Frédit, Bénit, Irmát és Vilmát rajzfilmfiguraként ismerhettük meg, és a magyarországi népszerűségükhöz nagyban hozzájárult a szinkron, a rímbe szedett szenzációs szövegek.

Bár a történet a kőkorszakban játszódik, a főhősök élete semmiben sem különbözik a ma élő emberek nagyobb részének világától. Letudni a munkát, azután nyerni egy kis szabadidőt szórakozásra, majd hazatérve azt remélni, hogy egy kedves feleség vár epekedve.

Az asszony azonban a legtöbbször mérges, mert fut otthon a háztartás, foglalkozni kell a gyerekekkel és biztosan van valami probléma, amit gyorsan orvosolni kellene.

A négy kőkorszakit ezúttal színészek alakítják és a környezetet sem kézzel rajzolták köréjük. A film története pedig oda repít minket vissza, amikor a két ifjú titán megismerkedik jövendőbelijével.

A Flintstone 2. – Viva Rock Vegas című filmet október 4-én, szerdán, 17 óra 55 perces kezdéssel nézhetik meg az AMC műsorában.

A két hetes kódolatlan időszak utolsó napján – október 15-én, 14 óra kezdéssel – debütál az AMC csatornán az Emerald City című fantasy sorozat, mely az Óz, a csodák csodája történetét dolgozza fel, modern környezetbe illesztve. A sorozatot nagyobb részben Magyarországon forgatták, így ismerős arcokat is felfedezhetünk a szereplők között.

A csatorna műsorújságja elérhető a MinDig TV Applikációban is, ahol értesítést is beállíthat azokhoz a programokhoz, amelyekről nem szeretne lemaradni.

Az AMC a MinDig TV platform 21. programhelyén található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Oldal tetejére