MinDig TV Extra
  • 2019. április 25.
A gaztettekhez pénz kell, mégpedig nem is kevés, ha komoly szinten űzi az ember.
MinDig TV
  • 2019. április 25.
A magyar tévénézők szeretnek játszani, szívesen teszik próbára műveltségüket és ügyességüket, főleg, ha komoly nyeremény vár a jól teljesítőkre.
MinDig TV
  • 2019. április 23.
A tavaszi szünet időszakában kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora a MinDig TV felhasználói számára
MinDig TV
  • 2019. április 22.
Vigyázz, hogy mit kívánsz, szól a mondás, de van, amikor igazán örül az ember, ha teljesül egy régi vágya.

MinDig TV Extra
  • 2019. április 22.
Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.

Spéci verdák, vagány fiúk – a Halálos iramban 6 a Mozi+ műsorában

MinDig TV Extra
  • 2019. január 17.

A Halálos iramba hihetetlen karriert futott be a világ mozivásznain, jövőre már a kilencedik rész érkezhet a filmszínházakba.

Kép forrása: www.filmtekercs.hu Kép forrása: www.filmtekercs.hu

A hatodik volt az a rész, amelyikben Paul Walker még szerepelt, tragikus balesete előtt. A történet főszereplői felturbózott, szuper sportkocsikkal folytatnak illegális versenyeket. A lányoknak tetszenek a vagány fiúk és a spéci autócsodák, a rendőröknek már sokkal kevésbé. Azonban a társaságnak az utcai versenyek csak a felszín, mert valójában egészen más illegális tevékenységeket is folytatnak.

A csapat tagjai most éppen a világ legkülönbözőbb pontjain bujkálnak, amikor egy egészen különös felkérés érkezik hozzájuk. Ha segítenek elkapni és kiiktatni egy veszélyes autósbandát, akkor teljes körű amnesztiát kapnak és visszatérhetnek a hazájukba.
A feladat minden szempontból vonzó a srácoknak, hiszen végre engedéllyel tehetik azt, amihez a legjobban értenek és már igencsak vágynak a hazatérésre, hogy találkozzanak rég nem látott szeretteikkel.
A Halálos iramban 6. részét január 20-án, szombaton, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a Mozi+ műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });