Soha nem késő újrakezdeni - az Anyák gyöngye sorozat az RTLII csatornán

MinDig TV
  • 2018. április 9.


Április első felében, egészen április 16-ig, az RTLII műsorát is kódolatlanul érhetik el a MinDig TV szolgáltatás felhasználói.

Kép forrása: https://port.hu/ Kép forrása: https://port.hu/

Igazán szerencsés időszak ez arra, hogy a MinDig TV felhasználók megismerjék az RTLII igen színes és változatos műsorkínálatát, hiszen csak ezen a héten lesz Európa Liga mérkőzés közvetítése (csütörtökön), szombaton este a Holtodiglan című filmen borzonghatnak, míg hétköznaponként az Oltári csajok című népszerű telenovella segít a munka utáni kikapcsalódásban.

Külön is szeretnénk a figyelmükbe ajánlani az Anyák gyöngye című sorozatot, melynek főszereplője Christy Plunkett, aki éppen megpróbálja újraépíteni az életét.

Christy korábban alkoholista volt és drogot is fogyasztott. A rossz szenvedélyeit már sikerült legyőznie és most pincérnőként dolgozik, miközben továbbra is eljár a gyűlésekre, ahol a hasonló problémával küszködő emberek mesélik el tapasztalataikat egymásnak.

Christynek van két gyermeke, akik közül a lánya már igen korán, 16 évesen anya lett. Édesanyja szintén függő volt, úgyhogy Christynek igazán van kiknek jó példát mutatni arra, hogy gyengeségeink leküzdhetőek, problémáink megoldhatóak. Komoly odafigyelést igényel a részéről, hogy mind az édesanyjával, mind a gyermekeivel újra tudja építeni kapcsolatát, hogy kialakuljon közöttük ismét egy olyan mértékű bizalom, ami családtagok között normális lenne.

Az Anyák gyöngye sorozat komoly témákkal foglalkozik, de talán ez is hozzájárult azokhoz a sok pozitív kritikához és a díjjakhoz, amellyel az elmúlt években több alkalommal is elismerték.

Az Anyák gyöngye aktuális részeit minden hétköznap este 23 óra 30 perces kezdéssel nézhetik meg az RTLII tévéadón.

Oldal tetejére