MinDig TV Extra
  • 2019. január 17.
A Halálos iramba hihetetlen karriert futott be a világ mozivásznain, jövőre már a kilencedik rész érkezhet a filmszínházakba.
MinDig TV
  • 2019. január 17.
A múlt században nagyon sokan vállalták a hajóutat és a bizonytalanságot, abban bízva, hogy karriert csinálhatnak az Egyesült Államokban.
MinDig TV Extra
  • 2019. január 14.
Aki katonának állt, az felkészül arra, hogy szükség esetén háborút vívjon az ellenséggel. De arra, ami ebben a filmben megtörténik, nem lehet kiképzést kapni.
MinDig TV
  • 2019. január 10.

Sok embernek lehetett már olyan rémálma, hogy nem tud kijutni egy házból vagy kertből. Ilyenkor nagy megkönnyebbülés felébredni. De mi van akkor, ha ez nem álom, hanem valóság?
MinDig TV Extra
  • 2019. január 10.


Eltérni a tucat megoldásoktól bátorságra vall és aki ezt az utat választja, jobb, ha felkészül arra, hogy bőven érhetik nehézségek.

Siker és küzdelem - a Kegyetlen csillogás című sorozat a Prime TV műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. november 5.

Sokan szeretnének sztárrá válni, de a legtöbben már az út elején feladják a küzdelmet, amikor rájönnek, hogy egy nagyon kemény kihívás vár rájuk.

 Kép forrása: http://www.sorozatjunkie.hu/ Kép forrása: http://www.sorozatjunkie.hu/

A tehetség sem garancia arra, hogy valaki befut és sztár lesz. Kell hozzá szerencse is, és kell hit és elszántság, amely kitart akkor is, amikor nem jönnek a sikerek,

amikor csak negatív kritikát és visszautasítást kap valaki. A Kegyetlen csillogás című sorozat egyik főszereplője Star, akinek meggyőződése, hogy neve egyet jelent azzal,

hogy ő sztárnak született. Célja megvalósításához segítségül hívja rég nem látott testvérét is, így együtt mennek Atlantába, hogy szem előtt legyenek és felfedezhessék őket.
Időközben csatlakozik hozzájuk Alexandra is, egy híres énekes lánya, és innentől együtt próbálnak a csúcsra jutni a lányok. Múltjukban azonban vannak sötét titkok is,

amelyek minden valószínűség szerint akkor fognak a felszínre kerülni, amikor arra pont a legkevésbé lenne szükség. A show világa kemény és kegyetlen, sokan akarnak a színpadon állni,

de csak páran jutnak el a világhírig. Nézzük meg, hogy a három lánynak sikerül-e megvalósítania az álmát és ahhoz milyen utat kell végigjárniuk.

A Kegyetlen csillogás aktuális részét november 7-én, szerdán, hajnali 1 órás kezdéssel nézhetik meg a Prime TV műsorában.

Oldal tetejére
});