MinDig TV
  • 2019. március 19.
A szerelem nem ismer határokat, akkor és azt találja meg, aki éppen soros, legyen ő akár az Egyesült Államok elnöke.
MinDig TV Extra
  • 2019. március 18.
A Forma-1 hőskorában bizony szinte nem telt el év halálos baleset nélkül.
MinDig TV
  • 2019. március 18.
Március második felében a tudományos élet kerül főszerepben a MinDig TV-nél, hiszen egészen március 31-ig kódolatlanul érhetik el a MinDig TV felhasználók a National Geographic TV műsorát.
MinDig TV Extra
  • 2019. március 13.
Az ünnepi időszakban több olyan tévéfilmet is megnézhetnek az M3 Anno tévéadón, melyek a szabadságharc utáni időszakot mutatják be.
MinDig TV
  • 2019. március 13.
Nem az azonos kor és nem is a vérrokonság határozza meg két ember szoros kapcsolatát.

Siker és küzdelem - a Kegyetlen csillogás című sorozat a Prime TV műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. november 5.

Sokan szeretnének sztárrá válni, de a legtöbben már az út elején feladják a küzdelmet, amikor rájönnek, hogy egy nagyon kemény kihívás vár rájuk.

 Kép forrása: http://www.sorozatjunkie.hu/ Kép forrása: http://www.sorozatjunkie.hu/

A tehetség sem garancia arra, hogy valaki befut és sztár lesz. Kell hozzá szerencse is, és kell hit és elszántság, amely kitart akkor is, amikor nem jönnek a sikerek,

amikor csak negatív kritikát és visszautasítást kap valaki. A Kegyetlen csillogás című sorozat egyik főszereplője Star, akinek meggyőződése, hogy neve egyet jelent azzal,

hogy ő sztárnak született. Célja megvalósításához segítségül hívja rég nem látott testvérét is, így együtt mennek Atlantába, hogy szem előtt legyenek és felfedezhessék őket.
Időközben csatlakozik hozzájuk Alexandra is, egy híres énekes lánya, és innentől együtt próbálnak a csúcsra jutni a lányok. Múltjukban azonban vannak sötét titkok is,

amelyek minden valószínűség szerint akkor fognak a felszínre kerülni, amikor arra pont a legkevésbé lenne szükség. A show világa kemény és kegyetlen, sokan akarnak a színpadon állni,

de csak páran jutnak el a világhírig. Nézzük meg, hogy a három lánynak sikerül-e megvalósítania az álmát és ahhoz milyen utat kell végigjárniuk.

A Kegyetlen csillogás aktuális részét november 7-én, szerdán, hajnali 1 órás kezdéssel nézhetik meg a Prime TV műsorában.

Oldal tetejére
});