MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 12.

A hatalmas perzsa hadsereg és a görög városállamok maroknyi harcosa közötti ádáz csatákat több mozi- és tévéfilm is feldolgozta már.
MinDig TV
  • 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 8.
A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.
MinDig TV
  • 2018. november 8.

Egészen november 11-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az AXN műsorát, melyben látványos filmeket és izgalmas sorozatokat nézhetnek ebben az időszakban is.

Siker és küzdelem - a Kegyetlen csillogás című sorozat a Prime TV műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. november 5.

Sokan szeretnének sztárrá válni, de a legtöbben már az út elején feladják a küzdelmet, amikor rájönnek, hogy egy nagyon kemény kihívás vár rájuk.

 Kép forrása: http://www.sorozatjunkie.hu/ Kép forrása: http://www.sorozatjunkie.hu/

A tehetség sem garancia arra, hogy valaki befut és sztár lesz. Kell hozzá szerencse is, és kell hit és elszántság, amely kitart akkor is, amikor nem jönnek a sikerek,

amikor csak negatív kritikát és visszautasítást kap valaki. A Kegyetlen csillogás című sorozat egyik főszereplője Star, akinek meggyőződése, hogy neve egyet jelent azzal,

hogy ő sztárnak született. Célja megvalósításához segítségül hívja rég nem látott testvérét is, így együtt mennek Atlantába, hogy szem előtt legyenek és felfedezhessék őket.
Időközben csatlakozik hozzájuk Alexandra is, egy híres énekes lánya, és innentől együtt próbálnak a csúcsra jutni a lányok. Múltjukban azonban vannak sötét titkok is,

amelyek minden valószínűség szerint akkor fognak a felszínre kerülni, amikor arra pont a legkevésbé lenne szükség. A show világa kemény és kegyetlen, sokan akarnak a színpadon állni,

de csak páran jutnak el a világhírig. Nézzük meg, hogy a három lánynak sikerül-e megvalósítania az álmát és ahhoz milyen utat kell végigjárniuk.

A Kegyetlen csillogás aktuális részét november 7-én, szerdán, hajnali 1 órás kezdéssel nézhetik meg a Prime TV műsorában.

Oldal tetejére
});