MinDig TV Extra
  • 2019. június 13.
Szokatlan terepen, szélsőséges viszonyok között nyomozni mindig nagyobb kihívás.
MinDig TV
  • 2019. június 13.
Párizs a szerelem, a fény, a művészetek városa, de vannak titka is, mint minden metropolisznak.
MinDig TV Extra
  • 2019. június 9.
A Dr Blake misztikus filmsorozat második évadának részeit láthatják most a TV4 műsorában.
MinDig TV
  • 2019. június 9.
Cselekedeteinkkel megváltoztathatjuk a saját sorsunkat, de olykor mások életét is.
MinDig TV Extra
  • 2019. június 6.
Elveszteni azt, akit a legjobban szerettünk és éltünk támaszának gondoltunk, nagyon kemény próbatétel.

Seriff a pácban – az Időzavarban című film az AMC műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. január 15.

Az Időzavarban című krimi a hóhért akasztják tipikus esete, itt ugyanis a helyi rendőrfőnök keveredik gyilkosság gyanújában és nem sok ideje marad arra, hogy tisztázza a becsületét.

  Kép forrása: https://port.hu Kép forrása: https://port.hu

A Denzel Washington által megformált rendőrfőnök – Matt – köztiszteletben álló polgára annak a kis közösségnek, ahol a munkáját végzi. Azonban magánélete nem annyira zökkenőmentes: éppen válik a feleségétől, miközben új barátnőjéről kiderül, hogy súlyos betegségben szenved. Ráadásul Matt a rendőrség széfjében lévő közpénzből finanszírozza új párja drága gyógyászati kezeléseit.

A település lakóit megrázza az a brutális kettős gyilkosság, melynek egyik áldozata a rendőrfőnök új barátnője. Az ügy felderítése közben egyre inkább Matt-re vetül a gyanú árnyéka. És, ha ez még nem lenne elég, az ügyben a volt felesége dolgozik szakértőként.

Matt ebben a helyzetben úgy érzi, hogy csak saját magára számíthat, így pillanatnyi helyzeti előnyét kihasználva örült versenyfutásba kezd az idővel, hogy hamarabb oldja meg az ügyet és találja meg az elkövetőt, mintsem bilincs csattanna a csuklóján.

Az pedig már ennyiből is látszik, hogy egy fordulatokban gazdag, csavaros történetet láthatunk, olyan nagyszerű színészekkel, mint Eva Mendes és Denzel Washington.

Az Időzavarban című filmet január 16-án, kedden, 18 óra 5 perces kezdéssel nézhetik meg az AMC műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére