MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 12.

A hatalmas perzsa hadsereg és a görög városállamok maroknyi harcosa közötti ádáz csatákat több mozi- és tévéfilm is feldolgozta már.
MinDig TV
  • 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 8.
A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.
MinDig TV
  • 2018. november 8.

Egészen november 11-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az AXN műsorát, melyben látványos filmeket és izgalmas sorozatokat nézhetnek ebben az időszakban is.

Senki többet – A lopás művészete című sorozat az AXN műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.

Kép forrása: http://sorozatwiki.hu/ Kép forrása: http://sorozatwiki.hu/


Izgalmas közeg az aukciós házak világa, amiről a legtöbbünknek nincs igazi tapasztalata. Azt gondoljuk, hogy ez közeg a nagyon gazdag emberek játéktere, akiknek nem gond, hogy akár több tízmillió dollárt is kifizessenek egy festményért vagy szoborért.
A lopás művészete című sorozat pontosan azt mutatja meg nekünk, amire kíváncsiak vagyunk. A kíméletlen küzdelmet, a feltétlen győzni akarást, a messziről csillogónak látszó világ izzadságcseppjeit.
Graham Connor az iraki háborúban szolgált, ott szerezte első tapasztalatait a műkincsekkel való csencselést. Nyilvánvalóan az ebbéli tevékenysége nem egészen felelt meg a törvényes kereteknek. Napjainkban már sikeres üzletember, és szeretné a megszerzett tapasztalatát a műtárgypiacon kamatoztatni, mert tudja, hogy egy jó fogással vagyonokat is kereshet.
Ambíciói egyeseknek ellenszenvesek, másoknak szimpatikusak és van, aki a gyakorlati hasznot látja meg a vele való együttműködésen.
A lopás művészete sorozat következő részeit – dupla epizódos vetítéssel – október 15-én, hétfőn, 21 órai kezdéssel nézhetik meg az AXN műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});