MinDig TV Extra
  • 2019. január 17.
A Halálos iramba hihetetlen karriert futott be a világ mozivásznain, jövőre már a kilencedik rész érkezhet a filmszínházakba.
MinDig TV
  • 2019. január 17.
A múlt században nagyon sokan vállalták a hajóutat és a bizonytalanságot, abban bízva, hogy karriert csinálhatnak az Egyesült Államokban.
MinDig TV Extra
  • 2019. január 14.
Aki katonának állt, az felkészül arra, hogy szükség esetén háborút vívjon az ellenséggel. De arra, ami ebben a filmben megtörténik, nem lehet kiképzést kapni.
MinDig TV
  • 2019. január 10.

Sok embernek lehetett már olyan rémálma, hogy nem tud kijutni egy házból vagy kertből. Ilyenkor nagy megkönnyebbülés felébredni. De mi van akkor, ha ez nem álom, hanem valóság?
MinDig TV Extra
  • 2019. január 10.


Eltérni a tucat megoldásoktól bátorságra vall és aki ezt az utat választja, jobb, ha felkészül arra, hogy bőven érhetik nehézségek.

Senki többet – A lopás művészete című sorozat az AXN műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.

Kép forrása: http://sorozatwiki.hu/ Kép forrása: http://sorozatwiki.hu/


Izgalmas közeg az aukciós házak világa, amiről a legtöbbünknek nincs igazi tapasztalata. Azt gondoljuk, hogy ez közeg a nagyon gazdag emberek játéktere, akiknek nem gond, hogy akár több tízmillió dollárt is kifizessenek egy festményért vagy szoborért.
A lopás művészete című sorozat pontosan azt mutatja meg nekünk, amire kíváncsiak vagyunk. A kíméletlen küzdelmet, a feltétlen győzni akarást, a messziről csillogónak látszó világ izzadságcseppjeit.
Graham Connor az iraki háborúban szolgált, ott szerezte első tapasztalatait a műkincsekkel való csencselést. Nyilvánvalóan az ebbéli tevékenysége nem egészen felelt meg a törvényes kereteknek. Napjainkban már sikeres üzletember, és szeretné a megszerzett tapasztalatát a műtárgypiacon kamatoztatni, mert tudja, hogy egy jó fogással vagyonokat is kereshet.
Ambíciói egyeseknek ellenszenvesek, másoknak szimpatikusak és van, aki a gyakorlati hasznot látja meg a vele való együttműködésen.
A lopás művészete sorozat következő részeit – dupla epizódos vetítéssel – október 15-én, hétfőn, 21 órai kezdéssel nézhetik meg az AXN műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});