MinDig TV
  • 2019. március 19.
A szerelem nem ismer határokat, akkor és azt találja meg, aki éppen soros, legyen ő akár az Egyesült Államok elnöke.
MinDig TV Extra
  • 2019. március 18.
A Forma-1 hőskorában bizony szinte nem telt el év halálos baleset nélkül.
MinDig TV
  • 2019. március 18.
Március második felében a tudományos élet kerül főszerepben a MinDig TV-nél, hiszen egészen március 31-ig kódolatlanul érhetik el a MinDig TV felhasználók a National Geographic TV műsorát.
MinDig TV Extra
  • 2019. március 13.
Az ünnepi időszakban több olyan tévéfilmet is megnézhetnek az M3 Anno tévéadón, melyek a szabadságharc utáni időszakot mutatják be.
MinDig TV
  • 2019. március 13.
Nem az azonos kor és nem is a vérrokonság határozza meg két ember szoros kapcsolatát.

Senki többet – A lopás művészete című sorozat az AXN műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.

Kép forrása: http://sorozatwiki.hu/ Kép forrása: http://sorozatwiki.hu/


Izgalmas közeg az aukciós házak világa, amiről a legtöbbünknek nincs igazi tapasztalata. Azt gondoljuk, hogy ez közeg a nagyon gazdag emberek játéktere, akiknek nem gond, hogy akár több tízmillió dollárt is kifizessenek egy festményért vagy szoborért.
A lopás művészete című sorozat pontosan azt mutatja meg nekünk, amire kíváncsiak vagyunk. A kíméletlen küzdelmet, a feltétlen győzni akarást, a messziről csillogónak látszó világ izzadságcseppjeit.
Graham Connor az iraki háborúban szolgált, ott szerezte első tapasztalatait a műkincsekkel való csencselést. Nyilvánvalóan az ebbéli tevékenysége nem egészen felelt meg a törvényes kereteknek. Napjainkban már sikeres üzletember, és szeretné a megszerzett tapasztalatát a műtárgypiacon kamatoztatni, mert tudja, hogy egy jó fogással vagyonokat is kereshet.
Ambíciói egyeseknek ellenszenvesek, másoknak szimpatikusak és van, aki a gyakorlati hasznot látja meg a vele való együttműködésen.
A lopás művészete sorozat következő részeit – dupla epizódos vetítéssel – október 15-én, hétfőn, 21 órai kezdéssel nézhetik meg az AXN műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});