MinDig TV
  • 2019. február 14.
Bohumil Hrabal írásai egy olyan korszakot idéznek meg, amelyik még annak is ismerős és szimpatikus, aki nem élt benne.
MinDig TV Extra
  • 2019. február 13.
Sokszor kívánja az ember, hogy bárcsak lenne már pár órával, nappal, héttel idősebb. Esetleg pár évvel.
MinDig TV
  • 2019. február 12.
A kínai kultúrát és gasztronómiát sokan kedvelik, de azoknak is érdemes figyelemmel kísérni az M5 sorozatát, akik most ismerkednek vele.
MinDig TV Extra
  • 2019. február 11.
Ez az Einstein nem a világhírű tudós, de nem is ok nélkül viseli a legendás családnevet.

Rászámoltak – az Ütésálló című film a TV2 műsorában

MinDig TV
  • 2019. február 7.

Sok sportkarrier törik derékba akkor, amikor a hirtelen jött népszerűség és a pénz hatására a versenyzőt egészen más dolgok kezdik érdekelni, mint az edzés.

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

Az Ütésálló című film egy igaz történetet dolgoz fel. Chuck Wepner valóban bokszoló volt és 1975-ben megmérkőzött az ökölvívás legendájával, Muhamad Ali-val a világbajnoki címért. Az összecsapás több mint egymillió dollárt garantált Ali-nak, de Wepner is kapott 100.000 dollárt, ami hatalmas összegnek számított az addigi kereseteihez képest. És most először fordult elő, hogy Wepner főállásban tudott felkészülni egy összecsapásra, azaz semmi mással nem kellett foglalkoznia, csak az edzésekkel. Ez az összecsapás végül bevonult a mozitörténelembe is, ugyanis hatására írta meg Sylvester Stallone a Rocky film sztoriját.Wepner pedig hirtelen a figyelem középpontjába találta magát. Népszerű lett, ráadásul pénze is volt, amit költhetett. A sportember háttérbe szorult, jöttek a nők, a bulik és a kábítószerek, melyek egyenes utat jelentettek a börtönbe. De egy igazi küzdő talán nem adja fel és feláll még akkor is, ha már úgy tűnik, hogy kiszámolták.

Az Ütésálló című filmet február 8-án, pénteken, 22 óra 45 perces kezdéssel nézhetik meg a TV2 műsorában.

Oldal tetejére
});