MinDig TV
  • 2019. április 23.
A tavaszi szünet időszakában kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora a MinDig TV felhasználói számára
MinDig TV
  • 2019. április 22.
Vigyázz, hogy mit kívánsz, szól a mondás, de van, amikor igazán örül az ember, ha teljesül egy régi vágya.

MinDig TV Extra
  • 2019. április 22.
Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.
MinDig TV
  • 2019. április 18.

A MinDig TV szolgáltatás felhasználóinak a nyuszi kódolatlan hozzáférést hoz a Super TV2 és a Kiwi TV műsoraihoz egészen április 28-ig.
MinDig TV
  • 2019. április 18.
Enyedi Ildikó nagyszerű mozija az Oscar-díj legvégső esélyesei közé is bekerült, nem érdemtelenül.

Rászámoltak – az Ütésálló című film a TV2 műsorában

MinDig TV
  • 2019. február 7.

Sok sportkarrier törik derékba akkor, amikor a hirtelen jött népszerűség és a pénz hatására a versenyzőt egészen más dolgok kezdik érdekelni, mint az edzés.

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

Az Ütésálló című film egy igaz történetet dolgoz fel. Chuck Wepner valóban bokszoló volt és 1975-ben megmérkőzött az ökölvívás legendájával, Muhamad Ali-val a világbajnoki címért. Az összecsapás több mint egymillió dollárt garantált Ali-nak, de Wepner is kapott 100.000 dollárt, ami hatalmas összegnek számított az addigi kereseteihez képest. És most először fordult elő, hogy Wepner főállásban tudott felkészülni egy összecsapásra, azaz semmi mással nem kellett foglalkoznia, csak az edzésekkel. Ez az összecsapás végül bevonult a mozitörténelembe is, ugyanis hatására írta meg Sylvester Stallone a Rocky film sztoriját.Wepner pedig hirtelen a figyelem középpontjába találta magát. Népszerű lett, ráadásul pénze is volt, amit költhetett. A sportember háttérbe szorult, jöttek a nők, a bulik és a kábítószerek, melyek egyenes utat jelentettek a börtönbe. De egy igazi küzdő talán nem adja fel és feláll még akkor is, ha már úgy tűnik, hogy kiszámolták.

Az Ütésálló című filmet február 8-án, pénteken, 22 óra 45 perces kezdéssel nézhetik meg a TV2 műsorában.

Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });