MinDig TV Extra
  • 2019. április 25.
A gaztettekhez pénz kell, mégpedig nem is kevés, ha komoly szinten űzi az ember.
MinDig TV
  • 2019. április 25.
A magyar tévénézők szeretnek játszani, szívesen teszik próbára műveltségüket és ügyességüket, főleg, ha komoly nyeremény vár a jól teljesítőkre.
MinDig TV
  • 2019. április 23.
A tavaszi szünet időszakában kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora a MinDig TV felhasználói számára
MinDig TV
  • 2019. április 22.
Vigyázz, hogy mit kívánsz, szól a mondás, de van, amikor igazán örül az ember, ha teljesül egy régi vágya.

MinDig TV Extra
  • 2019. április 22.
Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.

Pénz, csillogás és a valóság - Az Aranyélet a Super TV2 műsorában

MinDig TV
  • 2018. december 6.

Az Aranyélet az elmúlt időszak egyik legsikeresebb magyar gyártású tévésorozata volt.

Kép forrása: https://port.hu/ Kép forrása: https://port.hu/

Van egy család - apa, anya és gyerekek -, akiknek látszólag mindenük meg van ahhoz, hogy boldogok legyenek. Szép nagy ház, luxus életkörülmények, sikerek, de ha valaki belát a díszletek mögé, akkor nagyon megdöbben a valóságon.
Mert sokkal inkább van komoly hiteltartozás, erőn felüli életmód, bűn és mocsok. Tudják, hogy ez így nem mehet a végtelenségig, a családfő el is határozza, hogy megváltozik, tisztességes munkával fog pénzt keresni. Csak ez azzal is jár, hogy nem fog fennmaradni a fényűző környezet, a luxus hétköznapok, és a korábbi partnerek is nehezen fogadják el a megtérést. Érdekes válaszút elé érkezik a család négy tagja, és nagy kérdés, hogy ki mit hajlandó beáldozni a változásért, ugyanazt gondolják-e jövőről mindannyian, vagy van, aki inkább félrenéz, csak legyen meg minden úgy, ahogy eddig.
Az Aranyélet első évadának 3.-4.-ik részét december 6-án, csütörtökön, 21 óra kezdéssel nézhetik meg a Super TV2 műsorában, mely most egészen december 9-ig kódolatlanul érhető el minden egyes MinDig TV felhasználó számára.

Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });