MinDig TV
  • 2019. december 11.
Mindenkivel előfordulhat, hogy úgy érzi, nem bír megfelelni az elvárásoknak.
MinDig TV Extra
  • 2019. december 11.
A környezet gyönyörű, de az utazás cseppet sem romantikus.

MinDig TV
  • 2019. december 9.
Segíteni mindig jó, főleg olyan helyzetekben, amikor másképpen nem oldódna meg a probléma.

MinDig TV Extra
  • 2019. december 9.
Ha valakit nagy veszteség ér, akkor hosszú idő kell a feldolgozásához, a megnyugváshoz.
MinDig TV
  • 2019. december 5.
Az ünnepi időszak egyik legszebb eseménye a Prima Primissima Díjátadó Gála.

Pálmafák az ingen - a Magnum című sorozat az RTL Klub műsorában

MinDig TV
  • 2019. április 15.

A legendás Magnum sorozatot is elérte az újrafeldolgozás és mi izgatottan várjuk, hogy újra lássuk Hawaii csodálatos tájait.

Kép forrása: www.ign.com/ Kép forrása: www.ign.com/

Az eredeti Magnum sorozatnak két nagy vonzereje volt. Az egyik a csodálatos természeti környezet, amelyben mindenki szívesen eltöltené a napjait, a másik pedig maga Magnum, azaz az őt alakító Tom Selleck a tömött bajuszával, férfias megjelenésével, pálmafás ingeivel.

Thomas Magnum katona volt és Hawaii-n is egykori bajtársaival alkot szoros szövetséget. Magnum magánnyomozóként tevékenykedik és az öntörvényű emberek kategóriájába tartozik. Ennek köszönhetően gyakran kerül bajba, de képességeinek illetve barátai segítségének köszönhetően minden alkalommal végül sikerül lelepleznie a bűnősöket.
Életmódja nagyvilági, szeret elegáns sportkocsikkal közlekedni - amelyek nem az övéi -, szabadidejében szívesen megy ki a tengerre és soha nem utasítja vissza a gyengébb nem közeledését.
A Magnum sorozat legalább annyira szól Hawaii mesés világáról, arról az életről, amely olyan, mintha az ember mindennap nyaralna, mint a bűn üldözéséről. Az új Magnum sorozat első részét április 16.-án, kedden, 21 óra 401 perces kezdéssel nézhetik meg az RTL Klub műsorában.

Oldal tetejére