MinDig TV
  • 2019. április 23.
A tavaszi szünet időszakában kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora a MinDig TV felhasználói számára
MinDig TV
  • 2019. április 22.
Vigyázz, hogy mit kívánsz, szól a mondás, de van, amikor igazán örül az ember, ha teljesül egy régi vágya.

MinDig TV Extra
  • 2019. április 22.
Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.
MinDig TV
  • 2019. április 18.

A MinDig TV szolgáltatás felhasználóinak a nyuszi kódolatlan hozzáférést hoz a Super TV2 és a Kiwi TV műsoraihoz egészen április 28-ig.
MinDig TV
  • 2019. április 18.
Enyedi Ildikó nagyszerű mozija az Oscar-díj legvégső esélyesei közé is bekerült, nem érdemtelenül.

Pálcikákat elővenni! – az Egy falat kínai című sorozat az M5 műsorában

MinDig TV
  • 2019. február 12.

A kínai kultúrát és gasztronómiát sokan kedvelik, de azoknak is érdemes figyelemmel kísérni az M5 sorozatát, akik most ismerkednek vele.

Kép forrása: https://musor.tv Kép forrása: https://musor.tv

Kína nagyon régóta érdekes és izgalmas ország az európai emberek számára. Felkeresése sokáig igazi kaland volt, hiszen a távolság legyőzése sok időbe telt és megannyi veszélyes helyzetet jelentet. Napjainkban már pár óra alatt elérhető az ország repülőgéppel, de ez Kína varázsán semmit sem változtat. Magyarország 70 éve létesített diplomáciai kapcsolatot a Kínai Népköztársasággal. Az évtizedek során nagyon sokféle kapcsolat épült ki a két ország között, de talán még mindig a kínai konyhaművészet, a gasztronómia az a terület, amelyiket a legtöbben ismerik hazánkban.

Az M5 műsorában látható sorozat is a kínai konyha világába próbál szélesebb betekintést engedni. Kína hatalmas ország, megannyi helyi sajátossággal, egyedi ízekkel, alapanyagokkal és elkészítési módokkal. A sorozat egyes részei igyekeznek minél több régió és város étkezési szokásait bemutatni.
Az Egy falat kínai című sorozat aktuális részeit ezen a héten, keddtől péntekig , 18 óra 5 perces kezdéssel nézhetik meg az M5 műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a mindiGO TV APP használatával is.

Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });