MinDig TV Extra
  • 2019. október 14.
Van, akinek nem elég, ha jó, a legjobb akar lenni.
MinDig TV
  • 2019. október 9.
Van, aki hamar megnősül, és van, akinek hosszabb az útja a családalapításig.
MinDig TV Extra
  • 2019. október 7.
Aki már sokat megtapasztalt, annak mindig lesznek fenntartásai egy túl egyértelmű bűnesetkor.
MinDig TV
  • 2019. október 7.
Új évaddal jelentkezik a népszerű gasztro-tehetségkutató, A Séfek Séfe
MinDig TV
  • 2019. október 2.
Sokan harcoltak 1848-49-ben az ország szabadságáért, és sokan fizettek ezért az életükkel.

Pálcikákat elővenni! – az Egy falat kínai című sorozat az M5 műsorában

MinDig TV
  • 2019. február 12.

A kínai kultúrát és gasztronómiát sokan kedvelik, de azoknak is érdemes figyelemmel kísérni az M5 sorozatát, akik most ismerkednek vele.

Kép forrása: https://musor.tv Kép forrása: https://musor.tv

Kína nagyon régóta érdekes és izgalmas ország az európai emberek számára. Felkeresése sokáig igazi kaland volt, hiszen a távolság legyőzése sok időbe telt és megannyi veszélyes helyzetet jelentet. Napjainkban már pár óra alatt elérhető az ország repülőgéppel, de ez Kína varázsán semmit sem változtat. Magyarország 70 éve létesített diplomáciai kapcsolatot a Kínai Népköztársasággal. Az évtizedek során nagyon sokféle kapcsolat épült ki a két ország között, de talán még mindig a kínai konyhaművészet, a gasztronómia az a terület, amelyiket a legtöbben ismerik hazánkban.

Az M5 műsorában látható sorozat is a kínai konyha világába próbál szélesebb betekintést engedni. Kína hatalmas ország, megannyi helyi sajátossággal, egyedi ízekkel, alapanyagokkal és elkészítési módokkal. A sorozat egyes részei igyekeznek minél több régió és város étkezési szokásait bemutatni.
Az Egy falat kínai című sorozat aktuális részeit ezen a héten, keddtől péntekig , 18 óra 5 perces kezdéssel nézhetik meg az M5 műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a mindiGO TV APP használatával is.

Oldal tetejére