MinDig TV
  • 2019. február 14.
Bohumil Hrabal írásai egy olyan korszakot idéznek meg, amelyik még annak is ismerős és szimpatikus, aki nem élt benne.
MinDig TV Extra
  • 2019. február 13.
Sokszor kívánja az ember, hogy bárcsak lenne már pár órával, nappal, héttel idősebb. Esetleg pár évvel.
MinDig TV Extra
  • 2019. február 11.
Ez az Einstein nem a világhírű tudós, de nem is ok nélkül viseli a legendás családnevet.
MinDig TV
  • 2019. február 7.
Sok sportkarrier törik derékba akkor, amikor a hirtelen jött népszerűség és a pénz hatására a versenyzőt egészen más dolgok kezdik érdekelni, mint az edzés.

Pálcikákat elővenni! – az Egy falat kínai című sorozat az M5 műsorában

MinDig TV
  • 2019. február 12.

A kínai kultúrát és gasztronómiát sokan kedvelik, de azoknak is érdemes figyelemmel kísérni az M5 sorozatát, akik most ismerkednek vele.

Kép forrása: https://musor.tv Kép forrása: https://musor.tv

Kína nagyon régóta érdekes és izgalmas ország az európai emberek számára. Felkeresése sokáig igazi kaland volt, hiszen a távolság legyőzése sok időbe telt és megannyi veszélyes helyzetet jelentet. Napjainkban már pár óra alatt elérhető az ország repülőgéppel, de ez Kína varázsán semmit sem változtat. Magyarország 70 éve létesített diplomáciai kapcsolatot a Kínai Népköztársasággal. Az évtizedek során nagyon sokféle kapcsolat épült ki a két ország között, de talán még mindig a kínai konyhaművészet, a gasztronómia az a terület, amelyiket a legtöbben ismerik hazánkban.

Az M5 műsorában látható sorozat is a kínai konyha világába próbál szélesebb betekintést engedni. Kína hatalmas ország, megannyi helyi sajátossággal, egyedi ízekkel, alapanyagokkal és elkészítési módokkal. A sorozat egyes részei igyekeznek minél több régió és város étkezési szokásait bemutatni.
Az Egy falat kínai című sorozat aktuális részeit ezen a héten, keddtől péntekig , 18 óra 5 perces kezdéssel nézhetik meg az M5 műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a mindiGO TV APP használatával is.

Oldal tetejére
});