MinDig TV Extra
  • 2019. július 15.
Mindenki elgondolta már, hogy miként bosszulná meg, ha valaki a szeretteit bántaná.
MinDig TV
  • 2019. július 15.
Idén a dél-koreai Kvandzsu ad otthont a vizes világbajnokság sporteseményeinek.
MinDig TV
  • 2019. július 11.
Kelet számunkra csupa titok, próbáljuk megérteni, de ez nem mindig egyszerű.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 11.
Egy olyan műalkotás felbukkanása, amelyik egy vagyont érhet, sok mindenki fantáziáját megmozgatja.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 8.
Akinek van háziállata, biztosan nehéz szívvel hagyja egyedül a kedvencét.

Pálcikákat elővenni! – az Egy falat kínai című sorozat az M5 műsorában

MinDig TV
  • 2019. február 12.

A kínai kultúrát és gasztronómiát sokan kedvelik, de azoknak is érdemes figyelemmel kísérni az M5 sorozatát, akik most ismerkednek vele.

Kép forrása: https://musor.tv Kép forrása: https://musor.tv

Kína nagyon régóta érdekes és izgalmas ország az európai emberek számára. Felkeresése sokáig igazi kaland volt, hiszen a távolság legyőzése sok időbe telt és megannyi veszélyes helyzetet jelentet. Napjainkban már pár óra alatt elérhető az ország repülőgéppel, de ez Kína varázsán semmit sem változtat. Magyarország 70 éve létesített diplomáciai kapcsolatot a Kínai Népköztársasággal. Az évtizedek során nagyon sokféle kapcsolat épült ki a két ország között, de talán még mindig a kínai konyhaművészet, a gasztronómia az a terület, amelyiket a legtöbben ismerik hazánkban.

Az M5 műsorában látható sorozat is a kínai konyha világába próbál szélesebb betekintést engedni. Kína hatalmas ország, megannyi helyi sajátossággal, egyedi ízekkel, alapanyagokkal és elkészítési módokkal. A sorozat egyes részei igyekeznek minél több régió és város étkezési szokásait bemutatni.
Az Egy falat kínai című sorozat aktuális részeit ezen a héten, keddtől péntekig , 18 óra 5 perces kezdéssel nézhetik meg az M5 műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a mindiGO TV APP használatával is.

Oldal tetejére