MinDig TV
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.
MinDig TV
  • 2019. május 17.
Négy jó barát egy nap arra ébred, hogy szeretné motoron keresztül szelni Amerikát.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 16.
A férfiak nagy része két dologról szokott álmodozni: a lányról, akibe szerelmes és arról, hogy szuper képességei vannak.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 13.
Az egész világ figyelte a híreket, amikor 33 chilei bányász rekedt a föld alatt és hatalmas összefogással igyekeztek megmenteni őket.

Összeesküvés – A bűn árfolyama az AMC műsorában

MinDig TV Extra
  • 2019. április 25.

A gaztettekhez pénz kell, mégpedig nem is kevés, ha komoly szinten űzi az ember.

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

A bűn megállításának, vagy még inkább bizonyos nem kívánt események megelőzésének az egyik módja, ha elvágjuk azt a forrást, amelyik finanszírozza. Louis Salinger Interpol-ügynök és Eleanor Whitman kerületi ügyész-helyettes figyelmének középpontjában a világ egyik legnagyobb befolyással rendelkező bankja áll, ugyanis azt gyanítják, hogy innen pénzelték azokat a terrortámadásokat, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjain követtek el.

És ahogy egyre előrébb jutnak a nyomozásukkal, annál veszélyesebbek lesznek bizonyos köröknek, akik nemcsak sok pénzzel, de befolyásos kapcsolatokkal is rendelkeznek. Lelkiismeretük viszont nincs, és nem szeretik az akadályokat sem, amelyek veszélyeztetik a terveik kivitelezését.
Louis és Eleanor pedig egyszer csak arra jön rá, hogy már csak egymásban bízhatnak és csak a másikra számíthatnak, ha szeretnék leleplezni a bűnösöket és túlélni az akciót.
A bűn árfolyama című filmet április 27.-én, szombat, 18 óra 45 perces kezdéssel nézhetik meg az AMC műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});