MinDig TV
  • 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 12.

A hatalmas perzsa hadsereg és a görög városállamok maroknyi harcosa közötti ádáz csatákat több mozi- és tévéfilm is feldolgozta már.
MinDig TV
  • 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 8.
A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.

Női megérzés – a Született detektívek a Cool TV műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. május 27.

A női egyenjogúság csalhatatlan jele, hogy egyre több krimi sorozat főszereplője hölgy, aki nyomoz, bűnözőket üldöz és közben nemegyszer családanya is.

 Kép forrása: https://www.tunefind.com/ Kép forrása: https://www.tunefind.com/

Ha vannak született feleségek, akkor nyilvánvalóan vannak olyan tagjai is a női társadalomnak, akik arra predesztináltak, hogy igazságot szolgáltassanak.

Itt van például két barátnő, Jane Rizzoli és Maura Isles, akiknek bár a személyiségük éppen ellentétes, a napi munkába és az életben is nagyon jól megértik és kiegészítik egymást.

Jane Bostonban rendőrnyomozó, míg Maura igazságügyi orvosszakértőként dolgozik, és bizony szükség van az összefogásukra ahhoz, hogy elkapják a bűnelkövetőket.

Tudjuk, hogy a nők rendelkeznek olyan képességekkel, amelyek előnyt jelenthetnek bizonyos esetek megoldásához, ami sok esetben extra segítséget jelenthet.

Viszont itt a napi munka során olyan helyzetekbe is kerülhetnek - például amikor egy sorozatgyilkost kell üldözni, vagy a helyi maffia emberei ellen nyomozni -, ami nem az a hagyományos női szerep.

A Született detektívek aktuális részeit hétköznap délutánonként – 17 óra 20 perces kezdéssel – nézhetik meg a Cool TV műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});