mindigTV
  • 2021. január 22.
Az álmok néha valóra vállnak, vagy a valóság lesz álomszerű.

mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. január 17.
Csapatban mindig jobb dolgozni, és talán eredményesebb is.
mindigTV
  • 2021. január 15.
Kezdődjön az év egy izgalmas sporteseménnyel.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. január 14.
A Trollok kedves, vidám lények, de van, akinek ez szúrja a szemét.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. január 12.
Egy kis extra pénz mindig jól jön. A kérdés csak az, hogy mit kell érte megtenni.

Nézze az Alapcsomagban is a Da Vinci TV-t az ünnepi időszakban és az új évben!

MinDig TV Extra
  • 2018. december 23.

Szórakoztató és ismeretterjesztő műsorok a Da Vinci TV kínálatából kódolatlanul a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomag előfizetői számára egészen 2019. január 6-ig.

A berlini központú Da Vinci TV szórakoztató ismeretterjesztő műsorokat kínál gyermekeknek és az egész családnak a hét minden napján. A 24 órában sugárzó csatorna a gyerekeknek a @DaVinci Kids, a felnőtteknek és a családnak pedig Da Vinci Learning programblokkban kínál kiváló műsorokat, most -december 22. és január 6. között -ráadásul a csatorna kódolatlanul érhető el a MinDigTV Extra Alapcsomag előfizetők számára.

Hétköznap, a délutáni műsorsávban érdemes belenézni a Történelem másképp című sorozatban, ahol egészen érdekes megközelítésben, rendkívül szórakoztató módon ismerhetik meg néhány jeles személy életét és tetteit. A sorozatnak a December 24-én este, 20 órakor kezdődő epizódjában pedig arra is választ kapnak a nézők, hogy különböző korszakokban hogyan ünnepelték a karácsonyt. És bizony lesz a műsorban olyan ajándék, amelyet senki sem szeretne a karácsonyfája alatt látni.

December 26-én este - 21 óra 55 perces kezdéssel - Brian Cox, ismert fizikus avat be minket olyan érdekes részletekbe, hogy mit tudunk és mit nem tudunk az univerzumról, a minket körülvevő világról. Az Egy univerzum élete című sorozat aktuális részeit szerda esténként nézhetik meg a Da Vinci TV műsorában, mely most egészen 2019. január 6-ig kódolatlanul érhető el minden egyes mindigTV PRÉMIUM Alapcsomag előfizetéssel rendelkező felhasználó számára.

Oldal tetejére