MinDig TV Extra
  • 2018. november 19.
Az ember sokszor vágyik arra, hogy valamilyen formában kommunikálni tudjon azokkal, akik már elmentek. És néha úgy érzi, hogy ez meg is történik.
MinDig TV
  • 2018. november 19.
Egy általános iskola nagy olvasztótengelye az emberiségnek, ahol a legkülönbözőbb habitusú szülők, diákok és tanárok kerülnek egészen szoros napi kapcsolatban.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 16.
November 22-én debütál a Spektrum új saját gyártású sorozata
Emir Kusturica világhírű filmrendező, színész, forgatókönyvíró és zenész emblematikus figurája a 80-as, 90-es évekbeli Közép-Kelet Európának, aki saját bőrén is megtapasztalhatta a rendszerváltás időszakát. A Spektrum legújabb saját gyártású dokumentumfilm sorozata éppen ezt a világot igyekszik bemutatni a nézőknek, melynek házigazdája maga Kusturica
MinDig TV
  • 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.

Nem királynő, csak egy dolgozó - a Hangya az RTL Klub műsorában

MinDig TV
  • 2018. május 3.

Ha stílusosak szeretnénk lenni, akkor azt is mondhatnánk, hogy a Marvel képregény világának megfilmesítésén,azaz a Marvel Moziuniverzum megteremtésén az elmúlt években olyan szorgosan dolgoznak a filmesek, mint a hangyák.

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

Az emberiség régóta csodálattal figyeli a hangyák szorgos életét, melynek során a miniatűr állatok a saját testük méreténél sokkal nagyobb tárgyakat is képesek nagy távolságra is elcipelni. Ezek a szuper képességek köszönnek vissza A Hangya című filmben is, ahol egy különleges találmánynak köszönhetően egészen apróvá változhat át az ember, miközben az ereje megsokszorozódik.
A történet kezdetén Hank Pym kilép a S.H.I.E.L.D csapatából, mert úgy gondolja, hogy a társai megpróbálták lemásolni a különleges Pym részecskét, mellyel emberek és tárgyak zsugorítása valósítható meg.
Pym elindítja saját vállalkozását, melynek vezetője Darren Cross lesz, aki szintén nagy jövőt lát a Pym részecskékbe és el is készíti a zsugorodó Fullánk páncélt. A szerkezet kipróbálására egy csellel veszik rá a börtönből szabadult Scott Langot, aki bár elsőre nem akarja a páncélt használni, de Pym rábeszélésére részt vesz akciókban.
A terv látszólag működik, azonban nem minden alkotó lelkesedése egyforma, így hamar kisebb-nagyobb összecsapásokra kerül sor, melyek során a Fullánk páncél jól vizsgázik.
Pym és Lang innentől közös erővel küzd a világuralomra törő – és ezért gonosz üzletemberekkel is kapcsolatba kerülő – Cross megállítására.
Az összecsapások során pedig sok olyan karakter is feltűnik a filmben, akik más Marvel történetekből már ismerősek lehetnek a tévénézőknek.
A Hangya című filmet május 6-án, vasárnap, 20 órai kezdéssel nézhetik meg az RTL Klub műsorában.

Oldal tetejére
});