MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 21.
A végtelen űrben keringve, az űrhajót elhagyva még inkább kiszolgáltatottnak érezheti magát az ember.
MinDig TV
  • 2019. augusztus 21.

Van, aki a saját boldogságát keresi, és van, aki másoknak segít a boldogság elérésében.
MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 19.
Nincs annál rettenetesebb, mint ártatlanul börtönbe kerülni. Talán csak az, ha mindezt az a személy okozza, akit addig a legjobban szerettünk.

MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 15.
Meglepő a vámpíros történetek hatalmas sikere a fiatalok körében.
MinDig TV
  • 2019. augusztus 15.
A legtöbb ember szereti, ha rend van a háza körül. És van, aki a rendrakást is magára vállalja.

Nem kellett volna – a Megdönteni Hajnal Tímeát című film az AMC műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. november 22.

Minél több idő telt el az iskola befejezése óta, annál kínosabb lehet egy osztálytalálkozó, ha az egykori barátok életmódban nagyon eltávolodtak egymástól.

Kép forrása: http://www.filmtett.ro Kép forrása: http://www.filmtett.ro

Hajnal Tímea lehetett az osztály bombázója, aki azóta sikeres fotómodell karriert futott be, gazdag, azonban szeretne már változtatni a mindennapjain, mert a munkája eléggé megterhelő. Amikor a 15 éves érettségi találkozón némi italozás után összejön a volt osztálytársával, Danival, nem is sejti, hogy erről a légyottról felvétel is készül.
A videót Bögöcs, a gátlástalan és nagyszájú osztálytársuk készíti, aki ezután ezzel zsarolja Danit. Csak akkor hajlandó megsemmisíteni a felvételt, ha Dani elintézi, hogy vele is összejöjjön Timi. Daninak azonban egészen más a célja, ezért összefog a legjobb gyermekkori barátjával és elindítják a saját hadviselésüket a folyamat és a nagyobb botrány megállításáért.
A film főszerepében Osvárt Andreát - aki volt modell is, mielőtt filmes karrierbe kezdett - és Simon Kornélt láthatjuk. A Megdönteni Hajnal Tímeát című mozit november 24-én, szombaton, 21 órai kezdéssel nézhetik meg az AMC műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére