MinDig TV
  • 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 19.
Nincs annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy fasírtban lévő házaspár kénytelen közös laktérben élni.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 17.

Számos történet visszatérő motívuma, hogy az ember saját maga elől, a múltja elől menekül, de az mindig utoléri őt. De mi van akkor, ha valaki a jövője elől futna el?
MinDig TV
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
MinDig TV
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.

Nem elég ártatlannak lenni – A remény rabjai című film a Super TV2 műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. március 1.Az egyszeri vicc szerint a börtönbe mindenki ártatlan, csak tévedésből ítélték el. A valóságban persze a legtöbb rab okkal van a rács mögött, de olykor ártatlan emberek is bekerülnek közéjük.

Kép forrása: http://filmertek.blog.hu/ Kép forrása: http://filmertek.blog.hu/

Sokszor az egyik legnehezebb dolog, ha az ártatlanságát kell valakinek bebizonyítania. Mert onnantól, hogy megvádolták egy bűncselekmény elkövetésével, minden ellenérve csak magyarázkodásnak tűnhet.

Andy Dufresne bankár is ebben a kellemetlen szituációban találja magát, amikor életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélik a felesége és annak szeretője meggyilkolásáért.

Dufresne végig tagadja a bűnösségét, és a börtönben is az tartja benne a lelket, hogy hisz abban, hogy egy nap sikerül majd bizonyítani az igazát és szabadlábra kerülhet.

Miután Andy az átlagosnál jóval intelligensebb, rabtársai hamar elfogadják és szívességeket is kérnek tőle. Rövidesen a börtönparancsnok is igénybe veszi Andy könyvelői tudását. Főhősünk így azonban egy olyan lehetetlen helyzetbe kerül, hogy a vezetőség a legkevésbé sem támogatja a perújrafelvételt, nem szeretné, ha Andy elhagyná az intézményt.

De a bankár nem véletlenül rendelkezik igen magas IQ-val, megtalálja a megoldást a problémájára, amely után a kiskirályként trónoló börtönparancsnoknak is lesz néhány álmatlan éjszakája.

Stephen King történetéből Frank Darabont rendezett csodálatos mozit, Tim Robbins és Morgan Freeman pompás alakításával.

A remény rabjait március 3-kán, szombaton, 23 óra 35 perces kezdéssel nézhetik meg a Super TV2 műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsolagjában.

Oldal tetejére