MinDig TV
  • 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 12.

A hatalmas perzsa hadsereg és a görög városállamok maroknyi harcosa közötti ádáz csatákat több mozi- és tévéfilm is feldolgozta már.
MinDig TV
  • 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 8.
A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.

Nem az ész a fontos – a Lángelmék című film a Film+ műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. május 31.

Mi történik akkor, ha a nem éppen az értelmi képességeivel kiemelkedő pénzszállítóra felfigyel az egyik igen csinos kolléganője? A választ szerintem sejtik.

Kép forrása: http://filmsor.net/ Kép forrása: http://filmsor.net/

Azt gondolom, hogy a Másnaposok trilógia óta Zach Galifianakis külön rajongótáborral rendelkezik. Sokan próbálják eljátszani a két ballábas, együgyű balfácánt, de kevesen érnek el olyan együttérzést, mint Zach, aki minden baromsága ellenére is minden szerepében szerethető marad.
A Lángelmékben egy pénzszállítót, David Ghantt-et alakítja, akire – igen meglepő módon – vagyonokat bíznak rá. A főnökei valószínűleg azt gondolják, hogy olyan jól van kialakítva a rendszer, hogy lehetetlen a pénz ellopni, ráadásul főhősünk annyira egyszerű, hogy úgysem tudna megszervezni egy rablást.
Igen, csak arra nem gondoltak, hogy van Davidnak egy kolléganője, aki egy csapat furfangos gazemberrel él együtt és ők pont a megfelelő embert látják a félnótás férfiban.
A nő segítségével rá is veszik Davidet a rablásra, azt azonban ők sem gondolták végig, hogy mit is vesznek a nyakukba ez által. Mert David egyfelől ragaszkodik Kelly-hez – aki időközben meg is szereti őt -, és az sem igazán tetszik neki, hogy hülyére vették.
A Lángelmék egy igazán szórakoztató film, igazi kikapcsolódás lehet egy fárasztó hét után.
A Lángelméket június 2-án, szombaton, 23 órás kezdéssel nézhetik meg a Film+ műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});