mindigTV
  • 2020. november 30.
Szalmaillat, röfögő disznók és egyéb finomságok is várják a pesti hírességeket.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2020. november 30.
Megszerezni és megtartani a hatalmat, ez a feladat.
mindigTV
  • 2020. november 26.
A zene sok mindenre nyújt megoldás és gyógyírt.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2020. november 26.
Az álmok fontosak, és aki őszintén hisz bennük és kitartó, meg is valósítja őket.
mindigTV
  • 2020. november 23.
Ha nagy a baj, akkor a hozzánk közel állókhoz fordulunk elsőként.

Kutyatulajdonosok figyelem! – Cesar Millan műsora kódolatlanul a National Geographic tévében

mindigTV
  • 2019. november 6.

2019. november 4 és 24. között minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát.

Kép forrása : www.natgeotv.com/hu/ Kép forrása : www.natgeotv.com/hu/

Hétköznapokon vagy szombaton délelőtt, esetleg vasárnap kora délután biztosan szívesen kapcsolnak a kutyabarátok a National Geographic csatornára, mert ilyenkor jelentkezik a Tárcsázza Cesar Millant! című sorozat. A világhírű kutyadoki ebben a műsorban is abban próbál segíteni a gazdáknak, hogy jobban értsék ebük viselkedését, tudjanak helyesen reagálni arra, ha az állat furcsán viselkedik, vagy vad lesz. A műsorban Cesar személyesen keresi fel a problémás kutyusokat, majd megoldást is javasol.

Különleges helyszínekre viszi el a tévénézőket az Elhagyott épületek és az Elveszett városok nyomában című sorozat is. Utóbbi a november 10-i adásában – kezdés 16 órakor – a „Csendes-óceán Velencéjét”, a mikronéziai Nan Madol-t mutatja be. Az ezer évvel ezelőtt egy zátonyra épült települést mára benőtte a növényzet, mesés hangulatot kölcsönözve az amúgy is látványos helyszínnek.
Utazzanak egzotikus tájakra, nyerjenek bepillantást a történelem legizgalmasabb eseményeibe a National Geographic tévéműsoraival, november 24-ig most kódolatlanul.

Oldal tetejére